FOTO Cine conduce detaşat în topul celor mai bine plătite modele din lume

FOTO Cine conduce detaşat în topul celor mai bine plătite modele din lume

Gisele Bundchen a ocupat, pentru al optulea an consecutiv, primul loc în topul celor mai bine plătite modele din lume, potrivit revistei „Forbes”.

Modelul brazilian a câştigat în ultimile 12 luni suma de 47 de milioane de dolari. Bundchen a avut contracte cu branduri precum Chanel, Carolina Herrera şi H&M, dar şi-a lasat şi propria linie de sandale din cauciuc pentru brandul brazilian Grendene. Aceasta este şi reprezentant Pantene şi Oral-B în Brazilia şi deţine şi o linie de lenjerie intimă.

Locul doi a fost ocupat de modelul olandez Doutzen Kroes, chiar dacă a câştigat anul acesta considerabil mai puţin decât colega sa de breaslă, Gisele Bundchen. Kroes a strâns în ultimile 12 luni suma de opt milioane de dolari, lucrând cu L'Oreal, Emilio Pucci, Miu Miu şi H&M. Top-modelul în vârstă de 29 de ani a apărut şi într-o reclamă la un parfum marca Calvin Klein şi deţine propria linie de pulovere de caşmir.

Următoarea în topul celor mai bine plătite modele este Adriana Lima, care a câştigat în decurs de un an tot opt milioane de dolari. Modelul cu cea mai lungă carieră în prezentările brandului Victoria's Secret, Lima este ambasadorul brandului Desigual şi are o colaborare veche de 11 ani cu Maybelline. Aceasta a apărut şi în reclamele cremei epilatoare Veet din Turcia.

Kate Moss câştigă şapte milioane de dolari, din colaborări cu firma de bijuterii de lux David Yurman. Modelul este ambasador Rimmel şi model Topshop. Veniturile sale provin şi din campanii pentru autobronzantul St. Tropez şi tratamentele de păr cu cheratină.

Un an bun a avut şi voluptoasa Kate Upton, care a câştigat în ultimul an 7 milioane de dolari, aceeaşi sumă pe care a câştigat-o şi fosta soţie a lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, dar şi modelul chinez Liu Wen. La rândul ei, frumoasa Alessandra Ambrosio a câştigat 5 milioane de dolari anul acesta, sumă câştigată şi de Hilary Rhoda, acestea obţinând cu milion de dolari mai mult decât Natalia Vodianova, Carolyn Murphy, Karlie Kloss şi Jourdan Dunn.

Anja Rubik şi favorita creatorului de modă Karl Lagerfeld, Cara Delevingne, au câştigat în ultimile luni suma de 3,5 milioane de dolari, pe când Candice Swanepoel, Joan Smalls, Erin Wasson, Erin Heatherton, Lindsey Wixson şi Daria Werbowy se pot lăuda cu câştiguri de 3 milioane de dolari. Sumele reprezintă veniturile brute, înainte de achitarea taxelor şi impozitelor aferente.

Topul celor mai înstărite modele din ultimile 12 luni, realizat de revista „Forbes”:

1. Giselle Bundchen – 47 milioane de dolari

2. Doutzen Kroes – 8 milioane de dolari

3. Adriana Lima – 8 milioane de dolari

4. Kate Moss – 7 milioane de dolari

5. Kate Upton – 7 milioane de dolari

6. Miranda Kerr – 7 milioane de dolari

7. Liu Wen – 7 milioane de dolari

8. Alessandra Ambrossio – 5 milioane de dolari

9. Hilary Rhoda – 5 milioane de dolari

10. Natalia Vodianova – 4 milioane de dolari

11. Carolyn Murphy - 4 milioane de dolari

12. Karlie Kloss - 4 milioane de dolari

13. Jourdan Dunn - 4 milioane de dolari

14. Anja Rubik – 3,5 milioane de dolari

15. Cara Delevingne – 3,5 milioane de dolari

16. Candice Swanepoel – 3 milioane de dolari

17. Joan Smalls – 3 milioane de dolari

18. Erin Wasson– 3 milioane de dolari

19. Erin Heatherton – 3 milioane de dolari

20. Lindsey Wixson – 3 milioane de dolari

21. Daria Werbowy – 3 milioane de dolari

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria