Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

FOTO Cum arătau în copilărie opt celebrităţi de la Hollywood

O parte din celebrităţile prezentate, mai ales reprezentanţii masculini, nu păreau că peste ani vor deveni unele din cele mai atrăgătoare vedete, dar şi modele ale profesionalismului în branşa lor.

Stylenheat propune publicului larg o scurtă prezentare a opt vedete de la Hollywood:   

1.Daniel Curtis-Lee

Actor, comediant şi cântăreţ de muzică rap, Daniel Curtis Lee şi-a început carieră de la zece ani, iar în prezent este un artist foarte bine cotat.

2.Joseph Gordon Levitt

Joseph Gordon-Levitt este unul din cei mai cunoscuţi actori americani, în ultimi ani cariera sa cunoscând un serios având datorită prestaţiilor foarte bune ale celebrităţii originară din Los Angeles.

3.Emma Watson

Emma Watson este o actriţă din Marea Britanie şi model devenit celebru în urma rolului său din seria filmelor Harry Potter, interpretarea personajului Hermione Granger asigurându-i caracterizări bune din partea criticilor de film.

4.Jerry O’Connell

Cu o carieră ale cărei începuturi pot fi regăsite la mijlocul anilor 80, actorul american Jerry O’Connell este cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul de televiziune „Călătorii în lumi paralele”, Quinn Mallory, sau cel din „My Secret Identity”, Andrew Clemets.

5.Jonathan Lipnicki

Unul din primele roluri pe care le-a avut şi care l-au adus în faţa marelui public a fost cel din Jerry Maguire, peliculă în care a impresionat prin simpatia persoanjului interpretat. De la copilul „drăguţ” din acel film, Lipnicki a ajuns să fie considerat unul din cei mai atrăgători actori americani.

6.Joe Manganiello

Originar din Pittsburgh, Manganiello este actor, regizor şi scenarist American, acesta împărţindu-şi timpul între participarea în filme precum „True Blood” şi, mai recent, scrierea de romane.

7.Daniel Radcliffe

Actorul englez Daniel Radcliffe este în prezent un idol pentru toţi copiii pasionaţi de poveştile despre vrăjitori şi creaturi fantastice, rolul său în seria Harry Potter asigurându-i o bună imagine în lumea cinematografiei mondiale.

8.Josh Peck

Vocea sa i-a adus celebritatea, însă nici prestaţiile sale actoriceşti nu au fost mai prejus, Josh Pesh fiind în continuare o speranţă aşteptată să confirme prin viitoarele roluri în filme de la Hollywood.

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mutul tace și le face! Da, ambasadoarea României, reprezentanta Guvernului Dăncilă, a votat MUIE PSD!

2 BREAKING Comisia juridică din PE îi cere Rovanei Plumb explicații suplimentare despre declarațiile de avere și…

3 DEMENȚĂ la Antena 3! Kovesi, atacată cu titluri de o jegoșenie fără precedent! Când s-a dat rezultatul ziceai …

4 ULUITOR! Fostul șef al Transelectrica a dispărut! Coșea, dezvăluiri incredibile din ședință! „M-a sunat dna An…

5 RoMAFIA / Leana, liberă și multimilionară în euro, sfidează cu o ținută de zi de 10.000 de euro

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala