FOTO Ultimul răcnet în materie de poze: selfie “după sex”

Cupluri de îndrăgostiţi din toată lumea îşi fac fotografii imediat după ce au finalizat partida de sex şi le urcă pe Instagram pentru ca toată lumea să-i invidieze pentru fericirea, eventual satisfacţia, care li se citeşte pe chip. 

Imortalizaţi la ţigara de după sau surprinşi în timp ce stau epuizaţi în pat, selfiul „după sex“ este explicabil prin faptul că oamenii sunt din ce în ce mai relaxaţi cu ideea de a împărtăşii detalii intime, chiar foarte personale, pe măsură ce reţelele sociale devin din ce în ce mai populare, consideră psihologul Chris Chesher, lector în cultură digitală în cadrul Universităţii din Sidney, în Australia.

FOTO Daily Mail/ Instagram

Paltforme sociale precum Facebook există deja de câţiva ani buni, aşa că regulile nescrise sau aştepătările în privinţa modului în care trebuie folosite au fost deja stabilite. Nu la fel stau lucrurile în cazul Instagram, unde utilizatorii încă experimentează şi regulile de conduită sau ceea ce este acceptabil încă nu au fost stabilite, a subliniat psihologul Chris Chesher. 

FOTO Daily Mail/ Instagram

Psihoterapeutul a adăugat pentru Daily Mail că selfiul este atât de popular pentru că oamenii deţin controlul total al propriei imagini, a felului în care aleg să apară într-o fotografie, spre deosebire de momentele în care alte persoane le fac poze iar controlul le aparţine acestora.

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

2 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

3 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…

4 FOTO Priviți! Baroni pesediști din administrația Bucureștiului prinși moșmondind la o vilă pe o insulă din Gre…

5 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…