Fotografii ale prinţesei Charlotte, în vârstă de şase luni, publicate de casa regală britanică - FOTO

Fotografii ale prinţesei Charlotte, în vârstă de şase luni, publicate de casa regală britanică - FOTO

Două fotografii ale prinţesei Charlotte, în vârstă de şase luni, care au fost realizate de mama sa, ducesa Catherine, au fost publicate duminică de biroul de presă al Palatului Kensington, reşedinţa oficială a ducelui şi ducesei de Cambridge.

Fotografii ale prinţesei Charlotte, în vârstă de şase luni, publicate de casa regală britanică (Imagine: The Thepegraph)

Prinţesa Charlotte, care nu a mai fost văzută în public de la botezul său, în luna iulie, este îmbrăcată într-o rochie înflorată cu guler alb, peste care poartă o jachetă tricotată de culoare roz. Întreaga ţinută îi scoate în evidenţă ochii albaştri, informează dailymail.co.uk.

Cele două fotografii au fost făcute publice de prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine, în semn de mulţumire pentru poporul britanic şi pentru presă care le-au permis celor doi copii ai lor, prinţul George şi prinţesa Charlotte, să crească departe de lumina reflectoarelor.

"Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi să distribuie două noi fotografii ale Prinţesei Charlotte", au anunţat, duminică, reprezentanţii Kensington Palace.

Aceştia au precizat că fotografiile au fost realizate de ducesa Catherine, în prima parte a lunii noiembrie, în reşedinţa familiei sale din Norfolk.

De asemenea, potrivit reprezentaţilor Kensington Palace, prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine, continuă să primească mesaje de felicitare pentru prinţesa Charlotte din lumea întreagă şi speră că noile fotografii cu aceasta vor stârni entuziasmul tuturor oamenilor.

Pe de altă parte, reprezentanţii cuplului regal britanic au declarat pentru Mail Online că ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte recunoscători pentru susţinerea pe care au primit-o din partea presei în ceea ce îi priveşte pe prinţul George şi prinţesa Charlotte şi intenţionează să procedeze în continuare în aceeaşi manieră, respectiv să distribuie din când în când fotografii cu cei doi copii ai lor.

Prinţul George, fiul ducelui şi ducesei de Cambridge, a împlinit vârsta de 2 ani pe 22 iulie. Acesta ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său - prinţul Charles şi tatăl său - prinţul William.

Prinţesa Charlotte, surioara prinţului George, s-a născut pe 2 mai şi a apărut până în prezent doar de două ori în public - imediat după naştere, alături de mama sa, când au părăsit maternitatea spitalului St. Mary din Londra, şi la botezul său, care a avut loc pe 5 iulie, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham.

În luna august, familia regală britanică s-a plâns de faptul că prinţul George a fost hărţuit de paparazzi. Hărţuirea prinţului George de către paparazzi a crescut în ultimele luni şi tacticile acestora devin tot mai periculoase, a anunţat la momentul respectiv Palatul Kensington.

Avertismentul părinţilor prinţului George a venit în contextul în care prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine, încearcă să prevină publicarea unor fotografii neautorizate ale micuţului în vârstă de doi ani.

Potrivit serviciului de presă al Palatului Kensington, unele societăţi de media au recurs la "măsuri extreme" pentru a obţine fotografii cu micul prinţ şi, în acest sens, "a fost depăşită o limită". Totodată, conform Palatului Kensington, un număr redus de organizaţii, în special din Germania, Franţa, Australia, Noua Zeelandă şi SUA, au publicat fotografii realizate "în circumstanţe inacceptabile". Totuşi, reprezentanţii Palatului Kensington au precizat că majoritatea organizaţiilor de media şi toate publicaţiile britanice au refuzat să publice astfel de imagini.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria