Gheorghe Ștefan „Pinalti” divorțează după 35 de ani de căsnicie

Gheorghe Ștefan „Pinalti” divorțează după 35 de ani de căsnicie

Fostul primarul al orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan zis „Pinalti”, divorteaza dupa o casnicie de mai bine de 35 ani. Stefan a intentat deja actiunea de divort la Judecatorie, scrie enational.ro.

Divortul se va pronunta cu acordul partilor, dar, conform Codului Civil, cei doi soti trebuie sa mearga mai intai la un mediator. Exista zvonuri care spun ca, de fapt, miza acestui divort este impartirea averii puse sub sechestru de procurorii anticoruptie. Bunurile au fost puse sub sechestru pentru recuperarea prejudiciilor in dosarele in care este inculpat.  Stefan este trimis in judecata in dosarul Microsoft in care este acuzat, intre altele, de  spalare de bani (trei milioane de euro). El a fost trimis in judecata si intr-un dosar in care a folosit nelegal fonduri provenite de la Ministerul Dezvoltarii, alocati de fostul ministru Elena Udrea, prejudiciul fiind de circa un milion de euro. “Pinalti” mai este anchetat, de asemenea, intr-un dosar pentru interventii la Consiliul National al Audiovizualului in favoarea televiziunii GIGA, pe care o controla. 
In egala masura, este anchetat si in dosarul POSTA, fiind acuzat ca si-a folosit influenta si o firma pentru a acapara serviciile de incasare electronica a facturilor Postei, paguba fiind de circa 4,7 milioane de euro. „Pinalti” si sotia sa, Elena, vor trebui sa imparta bunurile dobandite in timpul casatoriei, respectiv trei terenuri, un apartament in Bucuresti, o casa in Piatra Neamt, dar si tablouri si bijuterii in valoare de aproape 10.000 de euro, multe dintre acestea aflandu-se sub sechestrul instituit de DNA.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…

4 Așa o fi?

5 S-a întâmplat în Germania!