HOROSCOP. Cum se comportă când te place, în funcție de zodia lui

HOROSCOP. Cum se comportă când te place, în funcție de zodia lui

HOROSCOP. Cum se comportă când te place, în funcție de zodia lui / FOTO: shutterstock.com

BERBEC. Barbatul nascut in aceasta zodie obisnuieste sa se ascunda dupa degetul mic, cel putin la inceput. Iti va da putina atentie, te va face sa intelegi ca este interesat sa vorbeasca cu tine, insa nu vei fi foarte sigura de intentiile sale. In momentul in care va prinde mai multa incredere, va rosti tare si raspicat daca i-ai picat cu tronc. Fara sa iti dai seama, te vei trezi intr-o relatie cu acest nativ. Insa, ai grija, este gelos si sensibil.

TAUR. Barbatul Taur este foarte conservator, mai ales cand vine vorba despre acest subiect mai sensibil. Cand un Taur te place, in mod sigur iti vei da seama, pentru ca el va face tot posibilul sa te cucereasca si sa te tina cat mai mult timp langa el. Nu trebuie sa-ti faci griji nici in privinta intalnirilor pe care le vei avea cu el, pentru ca se va gandi pana si la cel mai mic detaliu, ca totul sa fie perfect.

GEMENI. Barbatul nascut in aceasta zodie se exteriorizeaza foarte usor, ii place sa comunice si sa fie in centrul atentiei, asa ca daca te place, sa fii sigura ca iti vei da seama de acest lucru. El va incerca pe toate caile posibile sa te impresioneze, sa-ti arate cat de galant poate fi sau pur si simplu sa-ti dovedeasca cat de distractiv este sa-ti petreci timpul cu el.

RAC. Barbatul Rac este un familist convins, asa ca nu te gandi ca se va grabi sa intre in vorba cu tine. Pentru el, este foarte important sa existe comunicare intre doua persoane, iar inainte de a face un pas spre tine, el te va analiza indeajuns de mult incat sa-si dea seama daca intre voi poate fi ceva serios sau nu. Daca te prezinta si prietenilor sai, atunci poti fi sigura ca are planuri mari cu tine.

Citește articolul integral pe Ele.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante