Horoscop de weekend 18-20 iulie

Horoscop de weekend 18-20 iulie

VINERI

Berbec

Trăieşti o stare de revoltă continuă. Te linişteşti foarte greu şi doar în compania persoanei iubite. Vei verifica la sânge activitatea celor cu care lucrezi, dar scoţi bani şi din piatră seacă şi îi eliberezi şi pe alţii de încurcăturile financiare.

Taur

Nu eşti deloc mulţumit şi consideri că nu ai niciun merit profesional deosebit. Îţi exprimi direct pretenţiile financiare faţă de partenerul de cuplu şi obţii mai mult decât ce speri. Ai datorii faţă de prieteni, pe care trebuie să le achiţi rapid.

Gemeni

Eşti prosper şi îţi permiţi tot felul de obiecte de lux. Nu te lamentezi decât în faţa rudelor, pentru că-ţi este frică să nu ţi se ceară alte împrumuturi. Bârfele nu te mai impresionează, mai ales că nimeni nu te întrece în iscarea scandalurilor.

Rac

Organizezi o petrecere familială fără un motiv deosebit. Onestitatea îţi e pusă la îndoială, dar nu îţi pasă şi te aperi cu violenţă, deşi eşti vinovat. Îţi triezi prietenii care ţi-au mai rămas, după fidelitate. Vrei ca tot ceea ce pretinzi să se facă întocmai.

Leu

Îţi valorifici toate calităţile personalităţii tale şi te simţi mare orator. Se risipesc toate neşansele, iar falşii prieteni sunt în sfârşit demascaţi. Apar persoane noi, total necunoscute, care îţi atrag atenţia într-o manieră deosebit de originală.

Fecioară

Toate speranţele prind viaţă şi te simţi dator să le arăţi celor din familie că ai avut dreptate. Eşti total lipsit de modestie, dar plin de pasiune. Relaţiile de prietenie se dovedesc însă uzate şi incapabile să mai reziste la încercări.

Balanţă

Crizele de gastrită şi chiar renale pot apărea când îţi este lumea mai dragă. Riscul care apare se manifestă printr-o erupţie, iar alergia se va dovedi de lungă durată. Nimeni nu te crede că suferi fizic pentru o traumă morală. „Leacuri“ nenumărate.

Scorpion

Eşti solicitat din punct de vedere sentimental în mai multe părţi şi nu prea mai ştii cum să faci faţă. Cum nu prea poţi să minţi, vei prefera să-i jigneşti pe cei dragi. Foarte echilibrat de obicei în sentimente, eşti astăzi aproape de iraţional.

Săgetător

Consideri că ai mai mulţi duşmani decât amici şi aproape că este adevărat. Plăteşti scump că te-ai dăruit cu sinceritate. Persoana iubită se dovedeşte rigidă şi foarte critică. Echilibrul psihic este fragil şi nu-ţi vine să crezi că eşti părăsit.

Capricorn

Dacă nu te documentezi suficient, vei regreta soluţia profesională pe care o propui. Faci cunoştinţă cu o persoană ce te va ajuta să depăşeşti această perioadă de readaptare şi îţi va oferi şansa de a scăpa de toate neajunsurile. O zi foarte norocoasă.

Vărsător

Este de preferat să te concentrezi asupra realizării unei singure dorinţe, dacă vrei să ai iar şanse de reuşită. Ambiţia ta este exacerbată şi te împiedică să fii mai modest. După-amiază, eşti pus într-o situaţie dificilă de o neînţelegere între şefi.

Peşti

Este necesar să nu acţionezi fără acordul colegilor ori partenerilor tăi. Eşti ocupat mai tot timpul cu organizarea unui program nou şi prea original. Seara, eşti decis să acorzi o recompensă valoroasă şi originală persoanei iubite pentru devotament.

SÂMBĂTĂ

Berbec

Intri în conflict cu persoanele autoritare, doar pentru că doreşti să te afirmi cu orice preţ. Din păcate, pierzi un sprijin fără de care nu te mai poţi descurca. Partenerul de cuplu nu te mai înţelege şi simte că nu face faţă în continuare discuţiilor.

Taur

Nu iei în seamă niciun sfat şi te consideri jignit că toţi cei din anturaj sunt preocupaţi de soarta ta. Nimeni nu-ţi înţelege rigiditatea. Rudele continuă să te învinovăţească pe tine pentru situaţia familială creată. Seara, posibile aventuri erotice.

Gemeni

 Eşti predispus la reacţii imprevizibile. Este necesar să-ţi stăpâneşti accesele de furie, chiar dacă sunt normale în contextul evenimentelor. Seara, amabil, senzual şi altruist, rezolvi problemele celor dragi, fără ca aceştia să-ţi ceară aşa ceva.

Rac

Persoana iubită susţine că a fost jignită de una dintre amicele tale, dar realitatea este cu totul alta. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte, iar relaţiile sentimentale îţi aduc cu siguranţă satisfacţie. Seara, vizite la ore târzii pe la vecini.

Leu

Pentru a duce la bun sfârşit programul săptămânii următoare, va fi necesar să lucrezi şi în weekend. Mai mult decât atât, va trebui să respecţi un orar fix. În loc să te gândeşti că faci eforturi mult prea mari, tu îţi reproşezi lipsa de consecvenţă.

Fecioară

Valorifici informaţiile primite pe parcursul unor confidenţe şi bine faci, numai că uiţi ce ai promis: să nu le destăinuieşti altcuiva. Pierzi o sumă de bani din cauza unei greşeli şi nu mai iei în seamă restul de câştiguri, care este destul de mare.

Balanţă

Persoane influente intervin în folosul tău fără să ştii care este motivul pentru care acţionează astfel. Un amic din provincie îţi trimite iar o invitaţie. Partenerul de cuplu te sprijină cât poate, însă este depăşit de schimbările ce se succed rapid.

Scorpion

Calităţile tale de organizator nu le pune nimeni la îndoială, dar debutezi într-o activitate în care este nevoie de mult calm şi de mult talent. Nu mai accepţi să comande nimeni altcineva în casa ta şi brusc iei o atitudine de-a dreptul agresivă.

Săgetător

Ai muncit din greu întreaga săptămână, dar rezultatele sunt mai slabe decât ai preconizat. Persoana iubită are multe neplăceri legate de starea de sănătate. Eşti dezamăgit de câştiguri, pentru că acoperă strict facturile cotidiene, dar te descurci.

Capricorn

Primeşti cu entuziasm propunerile persoanei iubite şi plecaţi într-o excursie sau faci doar o vizită protocolară, care se dovedeşte plăcută. Companie amuzantă. Deciziile tale nu sunt luate în seamă de nimeni şi renunţi la a le mai comunica altcuiva.

Vărsător

Îţi ironizezi amicii şi îi faci să se distreze, ba chiar să râdă cu poftă de propriile ticuri. Te împrieteneşti pe neaşteptate cu persoane originale, care te ajută să găseşti soluţii pentru problemele din weekend. Seara, numeroase excese alimentare.

Peşti

Primeşti o invitaţie la cină şi te pregăteşti în mod deosebit. Pe neaşteptate, apar musafiri, ce găsesc casa goală şi se supără, deşi nu şi-au anunţat intenţiile. Eşti dojenit de amici şi reacţionezi într-o manieră neaşteptată: recunoşti că ai greşit.

DUMINICĂ

Berbec

Apar „aliaţi“ secreţi, care vor să te promoveze cu orice chip (pentru moment eşti lipsit de ambiţie şi preocupat de persoanele iubite). Nu te poţi concentra, uiţi şi ce ai planificat pentru weekend şi apelezi disperat la ajutorul membrilor familiei.

Taur

Se ivesc posibilităţi de asociere la care nu ar trebui să renunţi cu uşurinţă. Eşti însă foarte ocupat cu elaborarea unor liste de „investiţii“ deosebite. Planurile tale par lipsite de şanse, aşa că vei răspunde afirmativ invitaţiei făcute de rude.

Gemeni

Vei acţiona cu multă discreţie, în parte din cauza nesiguranţei sentimentelor pe care le simţi, în parte din pricina timidităţii prin care îţi exprimi toate reacţiile. Vrei să-ţi ajuţi partenerul de cuplu şi faci numai boacăne. Seara, o iei de la capăt.

Rac

Se vor derula ore pline de resentimente faţă de amici. Eşti dezamăgit de informaţiile primite de la cele mai invidioase rude prin alianţă. Preferi să rămâi singur acasă pentru a pune la cale liniştit programul săptămânii viitoare, dar apar musafiri.

Leu

Gelozia te orbeşte şi te face să devii nedrept. Împiedicat să ieşi în lume de programul încărcat, ai o fantezie bizară. Începi deja „campania“ de curăţenie, dar nu ai cum să o finalizezi la termenul pe care ţi-l impui. Ceri ajutor de la cine nu trebuie.

Fecioară

Biologic, trebuie să depăşeşti colicile biliare care vor însoţi toate stările afective dificile. Rămâi însă optimist şi în cele mai stresante situaţii. Eşti convins că ai găsit marea iubire sau măcar o persoană ce te respectă, este tandră şi senzuală.

Balanţă

S-ar putea să apară o mai mare nevoie de echilibru, mai ales după ce persoana iubită îţi reproşează comportamentul manifestat faţă de unele cunoştinţe comune. Ţi se cere să participi la o reuniune, dar partenerul de cuplu nu vrea să te însoţească.

Scorpion

Sentimental te descurci şi obţii aprecierile cu care eşti obişnuit, dar erotic nu eşti satisfăcut de reacţiile partenerului de cuplu. Faci prea multe greşeli care, chiar dacă sunt minore, îţi afectează cu siguranţă toate relaţiile cu cei din anturaj.

Săgetător

Discuţiile din familie s-au axat iar pe lipsa de cooperare a celor „nou-veniţi“. Nimeni nu încearcă în afara ta să-i înţeleagă ori să-i ajute. Eşti mai îndrăgostit decât niciodată şi plin de emoţie aştepţi ca persoana iubită să apară la întâlnire.

Capricorn

Energia şi ambiţia ta native se manifestă fără reţineri. Cei dragi încearcă în zadar să-ţi imite pragmatismul. Primeşti o mică gratificaţie. Ţi se impune un program care consideri că nu are cum să-ţi placă şi eşti gata să refuzi orice implicare.

Vărsător

Zi benefică sentimental. Nici din punct de vedere familial nu ai ce să-i reproşezi sorţii. Poate doar plictiseala, poate lipsa de antren! Este necesar să-ţi supraveghezi declaraţiile, pentru că greşelile de azi s-ar putea să te coste mult în viitor.

Peşti

Munca de până acum este încununată de succes şi pot apărea şi „gratificaţii“. Dai telefoane pentru a-ţi invita partenerul la o petrecere. Relaţiile cu străinătatea îţi poartă cu certitudine noroc şi vei putea să faci foarte curând investiţiile visate.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!

5 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”