Horoscop de weekend 22-24 august

Horoscop de weekend 22-24 august

VINERI

Berbec

Accepţi un contract, cu mari şanse de a te propulsa într-un post mult mai bun. Reacţiile tale sunt dure (ripostezi, ironizezi şi îi convingi în final pe cei dragi că greşesc). După-amiază, sensibilitatea marchează toate relaţiile cu cei din anturaj.

Taur

Nu te-ai odihnit suficient din cauza coşmarurilor şi e posibil să produci încurcături (fie din pricina unei exprimări anapoda, fie doar pentru că îţi tremură mâinile). Le laşi celor din anturaj impresia că eşti preocupat în continuare numai de soarta lor.

Gemeni

Ai noi planuri de viitor, care se referă însă doar la tine. După-amiază, nu este indicat să-ţi faci iluzii şi să continui să-i lauzi pe cei care îţi produc numai necazuri. Este vorba în primul rând de persoana iubită, apoi de rudele foarte apropiate.

Rac

Ceri explicaţii suplimentare celor ce te evită şi ajungi să-ţi motivezi reacţiile. Este bine să-ţi ocoleşti amicii şi să ceri ajutorul rudelor prin alianţă. Trăieşti momente speciale şi eşti singurul care intuieşte adevăratele scopuri ale şefilor.

Leu

Vei face tot posibilul să-ţi salvezi postul, dar ar fi bine să te gândeşti şi la prieteni. Eşti obligat să susţii un proiect şi descoperi că nu eşti deloc pregătit. După-amiază, te ajută un bun amic, iar notarea „satisfăcătoare“ o primiţi împreună.

Fecioară

Admiri o persoană din anturaj şi eşti pe cale să te îndrăgosteşti din nou. Ar fi bine să-ţi clarifici situaţia amoroasă, înainte de a se complica prea mult. Eşti nemulţumit şi de lipsa banilor, dar cum primeşti o sumă oarecare, cum o cheltuieşti.

Balanţă

Nu vei renunţa la principiile tale de viaţă şi vei juca un rol de judecător faţă de cei care greşesc şi încearcă să facă escrocherii. Nu ţii cont nici măcar de sentimentele de iubire. Este o perioadă de investiţii maxime ori de acumulări forţate.

Scorpion

Vor avea loc din nou discuţii aprinse în familie pe teme financiare. După-amiază, nu mai suporţi comportamentul prietenilor, dar te revolţi fără succes. Aştepţi poate prea mult din partea acestora şi nu mai vrei să te critice fără rost şi fără pauze.

Săgetător

Îi vei manipula pe toţi cei care vor să obţină „puterea“ la un anumit nivel. Nu-ţi pasă de speranţele celor implicaţi, ci doar de bani! Seara, vei fi poate exagerat de amabil şi deosebit de tandru, aşa că nu este de mirare că vei face noi cuceriri.

Capricorn

Ai noroc, dar reuşeşti să scapi din încurcături mai mult datorită inteligenţei tale maxime. Ai şi dorinţe secrete care îţi depăşesc cu mult posibilităţile. Oamenii de afaceri au mari şanse de a câştiga prestigiu şi bani, dacă atrag simpatia presei.

Vărsător

Dacă ai multe datorii, apar migrene violente, imposibil de atenuat. Cu foarte mulţi adversari şi preocupat de aventuri galante de care nu poţi scăpa, te încăpăţânezi să faci numeroase investiţii, să împrumuţi mulţi bani şi intri în încurcături mari.

Peşti

Starea ta de sănătate e destul de problematică, mai ales dacă nu ai un regim de viaţă lipsit de excese. Nu mergi la medic pentru că eşti foarte ocupat şi greşeşti. După-amiază, relaţiile cu colegii, colaboratorii şi partenerii devin extrem de dificile.

SÂMBĂTĂ

Berbec

Multă activitate, la toate nivelurile. Drumurile scurte sunt puţine, dar apare un drum mai lung, plănuit împreună cu un nou partener. Eşti supărat din cauza unei relaţii amoroase care începe să scârţâie din pricina deplasărilor frecvente. Confidenţe.

Taur

Originalitate maximă, dar şi posibilitate de a rămâne fără activitate casnică (primeşti ajutor în bucătărie). Încă visezi la călătorii foarte lungi, însă preferi să le păstrezi ca pe nişte secrete dragi ascunse în suflet. Seara, ai probleme digestive.

Gemeni

Tendinţă de a rupe relaţiile cu partenerul de cuplu şi apariţia unui posibil alt partener. Ai prea multă încredere în prieteni (în cei ce se pretind a-ţi fi amici). Te miri chiar şi tu că laşi totul baltă şi pleci la o sindrofie organizată de rude.

Rac

Mare sensibilitate şi decizii confuze, referitoare la finanţele proprii. Cele mai bune şanse rămân cantonate în sectorul sentimental (noi aventuri erotice). Ţi se cere imperativ să „avizezi“ nişte invitaţii pe care le-ai tot amânat de aproape o lună.

Leu

Te simţi mai puţin confortabil decât până acum, mai ales referitor la aspectul fizic. Nu-ţi mai place cum arăţi şi încerci să remediezi „aparenţele“. Cheltuielile tale vor depăşi foarte mult „veniturile“, însă te salvează din nou partenerul de cuplu.

Fecioară

Vor apărea multe posibilităţi sentimentale, care în parte vor rămâne „neexploatate“. Este necesară mai multă încredere în rudele apropiate. Contribui cu o sumă de bani la organizarea unui eveniment familial şi deja ştii cum vei face să o recuperezi.

Balanţă

Vei visa cu ochii deschişi la călătorii lungi şi vei face drumuri scurte împreună cu amicii etc. Nu sunt excluse petrecerile cu mulţi invitaţi. Descoperi că poţi scăpa de duşmani, dacă le mărturiseşti de ce ai un succes financiar atât de evident.

Scorpion

Nu vor mai exista blocaje psihice, dar vei fi apatic, cu o stare de renunţare, care va alterna cu cea de agresivitate şi intruziuni în viaţa celorlalţi. Deşi eşti asaltat de propuneri sentimentale, doreşti pentru moment doar să ai mai mulţi prieteni.

Săgetător

Relaţiile cu rudele rămân bune, numai că trebuie să faci abstracţie de afirmaţiile lor. Atât de mulţi prieteni apelează la tine ştiind că eşti mână spartă, încât vei fi nevoit să-ţi ascunzi bunăstarea. Seara, multe discuţii total inutile.

Capricorn

Se păstrează tendinţa de a accepta propunerile unor parteneri de cuplu nepotriviţi. Din amabilitate, faci un drum la rude, care îţi aduce însă multă satisfacţie. Partenerul se sătură de crizele de gelozie. Vorbe spuse la mânie şi reacţii pe măsură.

Vărsător

Sensibilitatea se păstrează la cote maxime în familie. Hobby-urile, ca şi micile „vicii“, îţi dau mai multă poftă de viaţă şi îţi îndepărtează nervozitatea. Numai la prima vedere, se poate crede că partenerul de cuplu este cel care decide în locul tău.

Peşti

Necesitate imperioasă de a face economii. Relaţii de prietenie cu partenerul de cuplu şi amiciţii cu persoane necunoscute. Chiar dacă există o mai bună comunicare şi o cooperare permanentă cu persoana iubită, pot apărea conflicte. Seara, plimbare.

DUMINICĂ

Berbec

Ai mult prea mare încredere în promisiunile unor persoane din anturaj, care vor să te încurce. Eşti pus în dificultate de datoriile neachitate de familie. Este cea mai prielnică zi să consolidezi o nouă relaţie sentimentală sau să o „reactualizezi“.

Taur

Pentru a-i ajuta pe toţi cei care depind de tine, faci eforturi şi îţi sacrifici şi puţinul timp liber pe care îl mai ai. Muncă multă şi cheltuieli foarte mari. Este de preferat să nu fii excesiv de sincer şi să „distrugi“ avansurile care ţi se fac.

Gemeni

Persoana iubită încearcă să te seducă, apelând la mijloace neobişnuite. Reacţia pe care o vei avea îţi va stârni interesul pentru un erotism încântător. Devii mai irascibil din cauza atitudinii prietenilor tăi şi a crizei financiare prin care treci.

Rac

Te bagi în treburi care nu te privesc şi tot tu eşti cel care se consideră foarte jignit. Ar trebui să te preocupe doar propria situaţie! Rezolvi cu foarte mult tact toate problemele de familie, urmând ca pe cele strict afective să le rezolve alţii.

Leu

Ai coşmaruri şi nu te poţi desprinde de visele pe care le consideri premonitorii. Nu se anunţă nicio catastrofă în ceea ce te priveşte, dar eşti obosit. Sunt necesare decizii drastice, prin care să-i faci pe toţi cei dragi să te respecte din nou.

Fecioară

Iei legătura cu o persoană aflată în alt oraş şi descoperi că mai ai multe datorii de achitat. Treci printr-un impas şi nu ştii ce decizie este potrivită, dar te descurci cu ajutorul amicilor. Seara, îţi foloseşti relaţiile pentru a face rost de bani.

Balanţă

Încerci să-ţi ascunzi ideile preconcepute şi tendinţa de a-i judeca pe ceilalţi, dar este evident pentru toată lumea că nu-ţi simpatizezi musafirii. Ţi se reproşează că eşti prea „băţos“, doar pentru că nu accepţi să nu se respecte ora de întâlnire.

Scorpion

Cu toate că pari indiferent la încercările rudelor de a-ţi pune beţe în roate, te simţi lezat de deciziile acestora. Îţi chemi cei mai buni prieteni în ajutor. Ştii că este necesar să-ţi împărtăşeşti experienţa, dar „îndeletnicirea“ te plictiseşte.

Săgetător

Ai încredere în cine nu trebuie şi refuzi ajutorul oferit de rudele apropiate, doar pentru a-ţi afirma independenţa. Cei ce te iubesc sunt îngrijoraţi. E necesar să faci urgent nenumărate corecţii absolut necesare la planurile de viitor mai importante.

Capricorn

Descoperi că ai suficiente resurse pentru a-ţi desfiinţa colegii bârfitori. Uiţi să le spui însă şi celor dragi că ai scăpat de toate problemele. Nu-ţi plac schimbările care ţi se propun, dar nici nu-ţi exprimi părerea, ştiind că eşti în minoritate.

Vărsător

Nu renunţi la planuri pentru nimic în lume şi bine faci, deoarece eşti încă în centrul atenţiei. Ţi se cere părerea şi eşti iar lăudat. Întâlnirile stabilite de familie sunt date peste cap şi trebuie reprogramate din cauza unor întrevederi neprevăzute.

Peşti

Nu ai suficientă energie pentru a face faţă acuzaţiilor aduse de femeile din anturaj. Încerci să le tratezi cu multă indiferenţă. Eşti supus unui tir verbal moralizator sau chiar tu ai de gând să porţi seara o discuţie lămuritoare cu toţi cei dragi.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public