Horoscopul banilor pentru luna mai 2015 pentru fiecare zodie

Horoscopul banilor pentru luna mai 2015 pentru fiecare zodie

Vă invit să aruncați o privire peste ceea ce vă așteaptă în luna mai pentru a afla cum puteți să vă îndreptați spre câștiguri, dar și cum puteți să preveniți eventualele situații tensionate care țin de planul financiar, potrivit YVE.ro.

Berbec

Berbecul are un mare avantaj cu Soarele în casa finanțelor, iar nativul acestei zodii are șanse ca să se mobilizeze din punct de vedere financiar chiar din primele două decade din luna mai a acestui an. Cu toate acestea, nativul zodiei Berbec trebuie să fie atent la Mercur, stăpânul casei muncii al Berbecului, aflat într-un ciclu de retrogradare care creează tensiuni cu Saturn și Neptun, ceea ce înseamnă că nu o să fie o perioada prea ușoară pentru Berbec.

Taur

Nativul zodiei Taur trebuie să fie încrezător în propriile forțe pentru a birui în fața obstacolelor, căci, de această dată nu se vor mai putea baza pe ajutorul celor din jur. Fiind o perioadă riscantă, aceștia trebuie să își gestioneze cu atenție banii pentru ca luna mai a anului 2015 să le aducă bucurii.

Citeste tot articolul pe  yve.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante