Într-un spectacol western oferit turiștilor, un actor a tras din greșeală cu gloanțe adevărate - VIDEO

Într-un spectacol western oferit turiștilor, un actor a tras din greșeală cu gloanțe adevărate - VIDEO

Un actor a tras cu gloanțe adevărate în "rivalul" său în cadrul unui spectacol western organizat pentru turiștii veniți în micul oraș Tombstone din Arizona, transmite marți AFP. Tom Carter a ajuns târziu și nu a avut timp să își dea pistolul la verificat, cum se obișnuiește înaintea spectacolului în costume de cowboy din orășelul istoric din sud-vestul Statelor Unite.

Sursa foto: www.cbsnews.com

Rolul lui era să îl înfrunte, într-o ambianță western și în fața a circa o mie de spectatori, pe Ken Curtis, un alt actor al trupei "The Tombstones Vigilantes". "Când a tras Tom Carter, Ken Curtis a căzut la pământ. A fost lovit în zona inghinală", a declarat pentru AFP Bob Rabdall, șeful poliției locale. După o intervenție chirurgicală la care a fost supus duminică, actorul rănit urmează să iasă din spital luni seară, a adăugat el.

Și o spectatoare a suferit o rană ușoară la gât, însă a refuzat să fie examinată de un medic. Câteva fragmente de gloanțe au atins clădiri din jur.

Spectacolele cu cowboy au fost deocamdată suspendate, în așteptarea rezultatelor anchetei și aplicarea unor noi reguli de securitate. Bob Randall a spus că actorul nu a putut explica de ce în locul gloanțelor albe în pistolul său erau gloanțe reale.

Tombstone, vechi oraș minier situat aproape de frontiera cu Mexicul, a fost restaurat pentru a arăta ca odinioară și atrage în prezent o mulțime de pasionați ai cuceririi Vestului.

AGERPRES/(AS — autor: Lelia Bretan, editor: Mariana Ionescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…