Iohannis, Blaga, Scripcaru şi Ungureanu au ieşit la o bere în centrul Braşovului

Iohannis, Blaga, Scripcaru şi Ungureanu au ieşit la o bere în centrul Braşovului

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a ieşit, sâmbătă, în centrul vechi al Braşovului, la o bere cu liderii ACL, la Festivalul Oktoberfest, fiiind însoţit de edilul oraşului, democrat-liberalul George Scripcaru, preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu.

După reuniunea aleşilor locali ai ACL, primarul Braşovului l-a invitat pe Iohannis, prezidenţiabilul PNL şi PDL, la o plimbare în centrul vechi al oraşului, unde este organizat festivalul de bere Oktoberfest, ei parcurgând pe jos două străzi.

Liderul PNL a salutat trecătorii şi şi-a făcut fotografii cu aceştia şi s-a oprit la mai multe standuri. Iohannis şi liderii care l-au însoţit au primit plăcintă la unul dintre chioşcurile din zonă.

Prezidenţiabilul ACL a primit şi o brăţară realizată de copiii unui centru de plasament, dar şi un pliant cu reţete din peşte.

În cele din urmă, el a ajuns la masa rezervată liderilor ACL din cortul principal al festivalului, unde se aflau preşedintele PDL, Vasile Blaga, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, vicepreşedintele PNL Dan Motreanu, purtătorul de cuvânt al PNL Alina Gorghiu, europarlamentarul PNL Eduard Hellvig. Mai târziu, la masa liderilor ACL a ajuns şi preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu.

Iohannis şi liderii ACL au băut bere la halbă şi au mâncat preparate tradiţionale la grătar.

Preşedintele PNL s-a fotografiat din nou cu mai mulţi simpatizanţi, făcând şi o fotografie "selfie" împreună cu primarul Braşovului, "la un aparat de făcut selfie".

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

2 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

3 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

4 Primele semne ale apropierii dintre PSD și USR PLUS

5 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…