Iuliana Tudor, pe coperta de mai a revistei “Ce se întâmplă, doctore? ”

Vedeta emisiunii "O dată în viaţă", Iuliana Tudor, apare pe coperta numărului de mai a “Ce se întâmplă, doctore?", ea acordând revistei un interviu la cinci ani de la ultima şedinţă foto cu vedeta, informează un comunicat remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Iuliana Tudor, pe coperta de mai a revistei “Ce se întâmplă, doctore? ”

Echipa revistei “Ce se întâmplă, doctore?" a constatat că gazda emisiunii “O dată în viaţă” arată la fel, are acelaşi soţ, are aceeaşi siluetă şi este la fel de pozitivă, singura diferenţă fiind că a devenit mamă şi că are mai multă răbdare. În plus, Iuliana Tudor a demonstrat din plin că face sport şi a surprins cu alegerile culinare din unele zile.

"În scenă sau pe platou consum foarte multă energie. Meseria mea aduce stres în cantităţi uriaşe uneori. De aceea, nevoia de dulce e resimţită permanent. Sunt norocoasă încă, pentru că, în ciuda cantităţii mari de dulciuri mâncate, nu am derapaje de greutate. Plus că atunci când mănânc dulce "mult", nu mai mănânc nimic altceva", a mărturisit Iuliana Tudor pentru numărul de mai ale revistei “Ce se întâmplă, doctore?”care a apărut luni pe piaţă.

Declaraţii inedite pentru cea mai citită revistă de sănătate şi frumuseţe din România a făcut şi Geanina Ilieş, care-şi doreşte să se îngraşe.

"Ar cam trebui vreo trei kilograme. Bănuiesc că trebuie să mănânc şi mai mult, nu ştiu, dar ar trebui să vorbesc cu un nutriţionist, nu prea îmi iese treaba asta cu îngrăşatul", mărturiseşte vedeta Antenei 1 în numărul de mai al revistei.

Tot în aceeaşi ediţie, echipa "Ce se întâmplă, doctore?" a testat pentru cititoarele sale injectările cu botox, kangoo jumps, câteva reţete alături de chef Nicolai Tand şi o escapadă într-o staţiune de vis din Italia, Portofino. În plus, numărul de mai al revistei conţine un interviu amplu despre cum putem detecta semnificaţiile limbajului non-verbal al interlocutorilor noştri.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Sondaje PSD cu erori mari și facturi uriașe

2 Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis la dezbaterea de ma…

3 Cum susținea Viorica Dăncilă în PE adoptarea Ordonanței 13 care-l salva pe Dragnea

4 Ce e asta? Astăzi este ziua Olguței, cumva?

5 Rareș Bogdan / Dezbaterea lui Iohannis va fi pe model american. Ne așteptăm ca audiența să fie de peste 7 milio…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor