Jeremy Clarkson, starul "Top Gear", a fost suspendat. Emisiunea programată duminică nu va fi difuzată

Jeremy Clarkson, starul "Top Gear", a fost suspendat. Emisiunea programată duminică nu va fi difuzată

Postul public britanic BBC a dispus suspendarea prezentatorului Jeremy Clarkson, starul "Top Gear", pe fondul unei dispute violente a acestuia cu un producător, iar emisiunea programată duminică nu va fi difuzată.

"Pe fondul unei dispute violente cu un producător BBC, Jeremy Clarkson a fost suspendat pe durata investigaţiei. Nicio altă persoană nu a fost suspendată", a comunicat radiodifuzorul public din Marea Britanie.

"Emisiunea «Top Gear» nu va fi difuzată duminica aceasta. Pentru moment, BBC nu va face alte comentarii", se mai arată în comunicat.

Nu este prima dată când starul "Top Gear" Jeremy Clarkson este în centrul unei controverse. În mai 2014, prezentatorul britanic a fost nevoit să prezinte scuze după ce folosise un termen cu caracter rasist în timpul unei filmări. În octombrie 2014, Guvernul argentinian a depus plângere oficială la BBC, acuzându-l pe Jeremy Clarkson de comportament "provocator şi insultător" în timpul unor filmări, după afişarea unor elemente sugestive, în Argentina, privind războiul din 1982 cu Marea Britanie pentru controlul asupra Insulelor Falkland (Malvine).

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...