Joe Biden, invitat de o elevă la balul de absolvire, i-a răspuns personal, chemând-o la Casa Albă

Joe Biden, invitat de o elevă la balul de absolvire, i-a răspuns personal, chemând-o la Casa Albă

O adolescentă din SUA l-a invitat pe vicepreşedintele american, Joseph Biden, la petrecerea de absolvire a liceului, iar acesta i-a răspuns personal că programul nu îi permite să ajungă, chemând-o în schimb la Casa Albă şi trimiţându-i un corsaj de mână, scrie New York Daily News.

Joe Biden (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Talia Maselli, o elevă în vârstă de 18 ani la Liceul Newington din statul Connecticut, i-a trimis lui Joe Biden o scrisoare în toamna anului 2013, rugându-l să o însoţească la petrecerea de absolvire.

"Vă trimit invitaţia cu atât de mult timp înainte pentru că sunt sigur că multe fete de 17 ani vă vor invita (...)", a scria Talia Maselli. "Pot accepta un dans de absolvire doar dacă voi fi escortată de cel mai fermecător bărbat din America", a explicat adolescenta, precizând că nu s-a aşteptat niciun moment la un răspuns.

Însă, joia trecută, cu o seară înaintea balului de absolvire, tânăra a primit, în mod surprinzător, o scrisoare de mână de la însuşi Joe Biden şi un corsaj de mână pe care să îl poarte la eveniment, scrie NY Daily News .

"Mă simt flatat, dar programul nu îmi va permite să fiu în Connecticut vineri seară", a scris vicepreşedintele SUA. "Dar sper că vei accepta acest corsaj de mână şi că te vei bucura de petrecerea de absolvire aşa cum m-am bucurat şi eu la vremea mea", a adăugat Biden, invitând-o pe Talia Maselli şi pe familia acesteia la Casa Albă.

Un purtător de cuvânt al Preşedinţiei SUA a explicat că Biden a fost impresionat atât de mult de invitaţia adolescentei încât nu doar că i-a răspuns personal, ci i-a ales personal şi corsajul de mână - format din trandafiri albi, floarea miresei, panglici roşii, albe şi albastre.

Talia Maselli a fost copleşită de gestul vicepreşedintelui Statelor Unite. "Este o nebunie. În mod clar nu mă aşteptam să răspundă după şapte luni", a spus adolescenta.

Talia Maselli, admisă între timp la Universitatea din Connecticut, nu a mers la petrecerea de absolvire a liceului. "Dacă domnul Biden ar fi răspuns afirmativ, aş fi mers", a spus ea.

Talia a explicat că îi trecuse prin minte să îl invite la absolvire pe preşedintele Barack Obama, dar s-a gândit că acesta ar fi prea ocupat, astfel că i-a scris lui Biden.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...