Joe Biden, invitat de o elevă la balul de absolvire, i-a răspuns personal, chemând-o la Casa Albă

Joe Biden, invitat de o elevă la balul de absolvire, i-a răspuns personal, chemând-o la Casa Albă

O adolescentă din SUA l-a invitat pe vicepreşedintele american, Joseph Biden, la petrecerea de absolvire a liceului, iar acesta i-a răspuns personal că programul nu îi permite să ajungă, chemând-o în schimb la Casa Albă şi trimiţându-i un corsaj de mână, scrie New York Daily News.

Joe Biden (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Talia Maselli, o elevă în vârstă de 18 ani la Liceul Newington din statul Connecticut, i-a trimis lui Joe Biden o scrisoare în toamna anului 2013, rugându-l să o însoţească la petrecerea de absolvire.

"Vă trimit invitaţia cu atât de mult timp înainte pentru că sunt sigur că multe fete de 17 ani vă vor invita (...)", a scria Talia Maselli. "Pot accepta un dans de absolvire doar dacă voi fi escortată de cel mai fermecător bărbat din America", a explicat adolescenta, precizând că nu s-a aşteptat niciun moment la un răspuns.

Însă, joia trecută, cu o seară înaintea balului de absolvire, tânăra a primit, în mod surprinzător, o scrisoare de mână de la însuşi Joe Biden şi un corsaj de mână pe care să îl poarte la eveniment, scrie NY Daily News.

"Mă simt flatat, dar programul nu îmi va permite să fiu în Connecticut vineri seară", a scris vicepreşedintele SUA. "Dar sper că vei accepta acest corsaj de mână şi că te vei bucura de petrecerea de absolvire aşa cum m-am bucurat şi eu la vremea mea", a adăugat Biden, invitând-o pe Talia Maselli şi pe familia acesteia la Casa Albă.

Un purtător de cuvânt al Preşedinţiei SUA a explicat că Biden a fost impresionat atât de mult de invitaţia adolescentei încât nu doar că i-a răspuns personal, ci i-a ales personal şi corsajul de mână - format din trandafiri albi, floarea miresei, panglici roşii, albe şi albastre.

Talia Maselli a fost copleşită de gestul vicepreşedintelui Statelor Unite. "Este o nebunie. În mod clar nu mă aşteptam să răspundă după şapte luni", a spus adolescenta.

Talia Maselli, admisă între timp la Universitatea din Connecticut, nu a mers la petrecerea de absolvire a liceului. "Dacă domnul Biden ar fi răspuns afirmativ, aş fi mers", a spus ea.

Talia a explicat că îi trecuse prin minte să îl invite la absolvire pe preşedintele Barack Obama, dar s-a gândit că acesta ar fi prea ocupat, astfel că i-a scris lui Biden.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

4 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

5 Marea păcăleală / Cât ficat conțin de fapt conservele de pate