Julia Roberts - noua imagine, mai matură, a casei Givenchy

Julia Roberts - noua imagine, mai matură, a casei Givenchy

Riccardo Tisci a ales-o pe Julia Roberts ca protagonistă pentru noua campanie a casei Givenchy cu scopul de a reprezenta atemporalitatea casei de modă franceze.

Designerul, cunoscut pentru a fi revoluționat firma Givenchy, datorită unor muze precum Madonna sau Kim Kardashian, are încredere că cea supranumită "logodnică a Americii" va atrage un public mai matur, informează online ziarul El Pais.

Imaginile campaniei prezintă o Julia Roberts, 47 de ani, mai matură, cu un look mai masculin decât de obicei. "Bun venit în grup", scrie Tisci pe Instagram. "Am decis să o prezint mai intelectual, mai serioasă, mai pură (...) Este un mod diferit, mai proaspăt și nou de a o vedea pe Julia, mai cool și urban, cred', a declarat Tisci publicației de specialitate WWD.

Noul stil este creația lui Katy England, colaboratoare a lui Kate Moss, Tom Ford și Nick Knight, printre alte nume celebre. Pentru a prezenta spiritul pe care dorea să-l transmită designerul campaniei primăvară/vară 2015, England a optat pentru un deux-pieces pantalon negru, o rochie sobră neagră cu guler și manșete albe și o bluză vaporoasă tot neagră, în cele trei imagini difuzate până acum. Pozele sunt semnate de celebrii fotografi Mert Alas și Marcus Piggot.

Julia Roberts este una dintre vedetele de la Hollywood mai bine plătite, însă nu doar pentru filmele sale. La câștigurile ei se adaugă și un contract profitabil încheiat cu firma Lancôme, deși campaniile promoționale au fost criticate pentru abuzul de Photoshop. În ce privește marele ecran, actrița așteaptă să apară filmele "The Secret in Their Eyes" în care joacă alături de Nicole Kidman și "Money Monster", în regia lui Jodie Foster și cu George Clooney în calitate de coprotagonist.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…