Julia Roberts are tatuaje cu numele copiilor săi şi cu iniţialele soţului ei

Julia Roberts are tatuaje cu numele copiilor săi şi cu iniţialele soţului ei

Actriţa Julia Roberts a declarat recent, într-o emisiune de televiziune, că are tatuaje cu numele copiilor săi şi cu iniţialele soţului ei.

Julia Roberts (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Julia Roberts a fost prezentă, miercuri, în emisiunea "Ellen DeGeneres Show", fiind întrebată de Ellen DeGeneres, moderatoarea programului, dacă are tatuaje, potrivit dailymail.co.uk.

"Da, am câteva. Probabil în momentul ăsta ţi-ai schimbat complet părerea despre mine", a răspus Julia Roberts.

Ellen DeGeneres s-a declarat şocată de acest lucru şi a cerut mai multe detalii, iar Julia Roberts a precizat că are tatuaje cu numele copiilor ei şi cu iniţialele soţului său.

Julia Roberts s-a căsătorit cu operatorul Daniel Moder în 2002, iar cei doi au împreună trei copii: gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter, în vârstă de 10 ani, şi Henry, în vârstă de şase ani.

Julia Roberts, născută în 1967, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman", este deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brokovich". A mai jucat recent în "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love", în lungmetrajul "Larry Crowne", alături de Tom Hanks, în "Oglindă, oglinjoară/ Mirror, Mirror", o adaptare cinematografică a basmului "Albă ca Zăpada", şi în "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County" de John Wells, alături de Meryl Streep.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

3 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

4 Așa o fi?

5 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu