Julio Iglesias, cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor

Julio Iglesias, cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor

Premiul, acordat pentru cele 300 de milioane de albume vândute, a fost prezentat de Doug Morris, CEO Sony Music, prezentarea având loc înaintea celor două spectacole pe care Julio Iglesias le are de susţinut la Royal Albert Hall, din Londra, unde a apărut pentru prima dată în urmă cu peste 30 de ani, în 1982.

„Dragă Julio, fără îndoială eşti unul dintre cei mai dragi şi de succes artişti din toate timpurile. Eşti un talent ca nimeni altul, care continuă să emoţioneze fanii din întreaga lume. Nu m-am putut gândi la un alt destinatar vrednic pentru acest premiu special“, i-a spus Doug Morris.

Julio Iglesias s-a arătat impresionat de distincţia primită, mai ales într-un oraş precum Londra, unde s-au format multe amintiri, deşi a spus că cel mai mare premiu este câştigarea dragostei din partea fanilor. „Sunt atât de bucuros să primesc acest premiu, în special în Londra, un loc în care am adunat atât de multe amintiri, unde sunt înconjurat de foarte mulţi prieteni. Aş dori să profit de această ocazie şi să adresez un mare mulţumesc tuturor celor care au cumpărat albumele mele de-a lungul anilor, precum şi tuturor celor care au venit să mă vadă în concert. Ei au făcut acest premiu posibil. Deşi recunosc că cel mai important premiu pe care l-am primit vreodată este dragostea oamenilor“, a spus el.

Denumit de publicaţia „The Guardian“, „un maestru fermecător cu limba de aur“, Julio Iglesias aparţine elitei superstarurilor internaţionale a căror popularitate transcende dincolo de frontierele şi barierele culturale. El este singurul vocalist care cântă în 14 limbi, printre care spaniola, franceza, italiana, germana şi engleza, Guiness World Records recunoscându-i realizarea unică şi atribuindu-i titlul de „cel mai bine vândut artist latin de sex masculin din lume“, în cadrul unei gale desfăşurate anul trecut în China .

Julio Iglesias

La începutul anilor 1980, Julio Iglesias a devenit un adevărat fenomen global pentru hiturile „Quiereme Mucho“, „Amor and Hey!“. În 1982, artistul a susţinut 40 de concerte sold out în Las Vegas, ca în anul următor, timp de cinci nopţi consecutive a concertat la Royal Albert Hall, din Londra, una dintre cele mai faimoase săli de concerte din Londra.

În vara acestui an, fanii din România îl pot vedea pe artist concertând pe trei scene, la Summerland Mamaia, pe 19 iulie, pe Stadionul Siderurgistul din Galaţi, pe 20 iulie, dar şi la Sala Palatului, pe 22 iulie.

Cei care nu îşi doresc să rateze sansa unui concert memorabil semnat Julio Iglesias, îşi pot procura din timp biletele pentru concertele din sezonul estival. Acestea sunt disponibile la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc şi pot fi achiziţionate din reţeaua „Vreau Bilet“, de la punctele de vânzare bilete autorizate precum şi online prin www.vreaubilet.ro .

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul finanțelor OMV, vizită intempestivă la București

2 ULTIMA ORĂ DIICOT a extins urmărirea penală în cazul fraților Tate / Care sunt noile acuzații

3 Americanii trimit în Ucraina varianta „rachetă” a tancului Abrams

4 VIDEO Ciudatul caz al femeii care și-a văzut soțul mort în 2014 într-o reclamă recentă

5 Această imagine este reală...