Kevin Spacey: „Dacă nu este vorba despre Martin Scorsese sau de un rol cu adevărat important, atunci dispari“

Kevin Spacey: „Dacă nu este vorba despre Martin Scorsese sau de un rol cu adevărat important, atunci dispari“

„Dacă nu este vorba despre Martin Scorsese sau de este un rol cu adevărat important, atunci dispari! Eu nu o să joc rolul unui frate, nu o să joc gestionarul de la gară. Oamenii au crezut că sunt nebun în urmă cu 11 ani, atunci când m-am mutat la Londra pentru a începe afacerea cu o companie de teatru. «Ce face? A luat-o din loc?» Tot acei oameni au crezut că sunt nebun atunci când am parafat inţelegerea cu Netflix, compania care produce House of Cards. Spuneau că niciodată nu va avea succes. Sunt obişnuit cu cei care mă cred nebun. Şi ştii ce? Am început să iubesc modul acesta de a fi“, a declarat Kevin Spacey pentru„The Hollywood Reporter“.

Desigur că Spacey nu este nebun, dar reputaţia sa este învăluită în mister. Primul sezon din serialul „House of Cards“ i-a adus premii Emmy şi Globul de Aur, la 13 ani după ce filmul „American Beauty“ îi garantase cel de-al doilea premiu Oscar din carieră. Stagiul de zece ani în calitate de director artistic al teatrului Old Vic Theatre Run, din Londra, nu a fost lipsit de provocări, dar, în prezent, marea provocare pentru Spacey o reprezintă serialul Netflix.

Acesta a mai spus în cadrul interviului că rolurile secundare oferite de regizori în filme cu bugete mari au menirea de „a eleva filmul“. „Există o mulţime de actori care oferă roluri doar pentru a eleva filmul, pentru a aduce filmul, cu ajutorul lor, la un nivel mult mai ridicat. Le sunt oferite sume mari de bani pentru un rol minor, dar filmul nu va fi mai bun. Iar eu unul nu sunt interesat să ridic nivelul pentru un film de nimic“, a mai spus Spacey.

Kevin Spacey este câştigătorul a două premii Oscar, pentru rolurile din „Suspecţi de serviciu“ (1995) şi „American Beauty“ (1999), acesta putând fi văzut recent pe afişele lungmetrajului „21: Şansa vieţii lui“, consacrat universului jocurilor de noroc din Las Vegas. Renumitul actor american a apărut şi în „Shrink“, un film al cărui erou principal este un psihiatru care îşi consacră cariera starurilor de la Hollywood.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ministrul Energiei, despre noul ordin ANRE: Omul nu se mai înghesuie la ghișeu, îi vine acasă factura pe ianua…

2 Navalnîi prezintă imagini cu "palatul lui Vladimir Putin": 18.000 de metri pătrați, într-un complex de 7.000 d…

3 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

4 Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun că nu-şi poate simţi picioar…

5 Un agent de la Penitenciarul Rahova, prins în flagrant de DNA când lua 10.000 de euro mită. În schimb, trebuia…