Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Kevin Spacey: „Dacă nu este vorba despre Martin Scorsese sau de un rol cu adevărat important, atunci dispari“

„Dacă nu este vorba despre Martin Scorsese sau de este un rol cu adevărat important, atunci dispari! Eu nu o să joc rolul unui frate, nu o să joc gestionarul de la gară. Oamenii au crezut că sunt nebun în urmă cu 11 ani, atunci când m-am mutat la Londra pentru a începe afacerea cu o companie de teatru. «Ce face? A luat-o din loc?» Tot acei oameni au crezut că sunt nebun atunci când am parafat inţelegerea cu Netflix, compania care produce House of Cards. Spuneau că niciodată nu va avea succes. Sunt obişnuit cu cei care mă cred nebun. Şi ştii ce? Am început să iubesc modul acesta de a fi“, a declarat Kevin Spacey pentru„The Hollywood Reporter“.

Desigur că Spacey nu este nebun, dar reputaţia sa este învăluită în mister. Primul sezon din serialul „House of Cards“ i-a adus premii Emmy şi Globul de Aur, la 13 ani după ce filmul „American Beauty“ îi garantase cel de-al doilea premiu Oscar din carieră. Stagiul de zece ani în calitate de director artistic al teatrului Old Vic Theatre Run, din Londra, nu a fost lipsit de provocări, dar, în prezent, marea provocare pentru Spacey o reprezintă serialul Netflix.

Acesta a mai spus în cadrul interviului că rolurile secundare oferite de regizori în filme cu bugete mari au menirea de „a eleva filmul“. „Există o mulţime de actori care oferă roluri doar pentru a eleva filmul, pentru a aduce filmul, cu ajutorul lor, la un nivel mult mai ridicat. Le sunt oferite sume mari de bani pentru un rol minor, dar filmul nu va fi mai bun. Iar eu unul nu sunt interesat să ridic nivelul pentru un film de nimic“, a mai spus Spacey.

Kevin Spacey este câştigătorul a două premii Oscar, pentru rolurile din „Suspecţi de serviciu“ (1995) şi „American Beauty“ (1999), acesta putând fi văzut recent pe afişele lungmetrajului „21: Şansa vieţii lui“, consacrat universului jocurilor de noroc din Las Vegas. Renumitul actor american a apărut şi în „Shrink“, un film al cărui erou principal este un psihiatru care îşi consacră cariera starurilor de la Hollywood.

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac, cu PSD până la capăt! Nu s-a lăsat până nu i-a plasat pe Dăncilă și Teodorovici lângă Halep!

2 VIDEO halucinant cu Dăncilă și Alex Dima de la ProTV! Oameni buni, ascultați-o cum se rățoiește, dobitoaca!

3 RoMAFIA Ca orice pesedist jegos, Grindeanu și-a tras „cărniță de fotomodel” pe banii noștri.

4 VIDEO Imagini-ȘOC cu Dăncilă la Strasbourg vorbind în fața sălii goale! Doar vecinul Băsescu s-a dus s-o ascul…

5 VIDEO Viorica și Ramona sunt prietene. Pe filieră arabă...

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există