Lindsay Lohan a dat în judecată televiziunea Fox, pe care o acuză de defăimare

Lindsay Lohan a dat în judecată televiziunea Fox, pe care o acuză de defăimare

Lindsay Lohan şi mama ei, Dina, au dat în judecată, luni, televiziunea Fox, alături de prezentatorul TV Sean Hannity şi comentatoarea TV Michelle Fields, pe care i-au acuzat de defăimare, în urma unor comentarii făcute de Fields, potrivit cărora actriţa şi mama ei ar consuma cocaină împreună.

Potrivit unei plângeri depuse la Tribunalul statului New York din Manhattan, Michelle Fields a făcut acest comentariu în emisiunea prezentată de Sean Hannity pe 4 februarie 2014, la două zile după ce actorul Philip Seymour Hoffman a murit din cauza unei supradoze cu heroină.

Comentariul a fost făcut de Michelle Fields într-un moment al emisiunii în care invitaţii din platou vorbeau despre vedete precum Whitney Houston, Elvis Presley şi Amy Winehouse, ale căror decese au fost asociate cu abuzul de droguri, se afirmă în aceeaşi plângere depusă la tribunal.

Actriţa şi mama ei consideră că după ce Michelle Fields a afirmat că ar fi "un fapt lipsit de orice dubiu" că Lindsay şi Dina Lohan au consumat împreună cocaină, acel comentariu, alături de subiectul abordat în acea emisiune, au condus la "o aluzie total iresponsabiliă şi maliţioasă", care ar fi sugerat că Lindsay Lohan, în vârstă de 28 de ani, ar putea fi următoarea vedetă al cărei nume va fi adăugat pe "lista necrologului destinat celebrităţilor".

Reprezentanţii Fox News, o unitate a grupului Twenty-First Century Fox Inc., au spus: "Avocaţii noştri nu au terminat încă analiza acestui caz, aşadar nu putem să facem niciun comentariu".

Lindsay Lohan şi mama ei cer instanţei să le atribuie daune financiare pentru defăimare şi intenţia de inducere a unui stres emoţional. De asemenea, reclamantele au solicitat ca emisiunea difuzată de Fox pe 4 februarie 2014 să nu mai fie difuzată şi nici distribuită în alte reţele.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Ulterior, Lindsay Lohan a fost prezentă mai mult în presă din cauza scandalurilor în care a fost implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti. Recent, actriţa a interpretat-o pe Elizabeth Taylor în lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care însă nu a fost receptat favorabil de critici.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale