Lindsay Lohan a scăpat de închisoare efectuând muncă în folosul comunității

Lindsay Lohan a scăpat de închisoare efectuând muncă în folosul comunității

Actrița hollywoodiană Lindsay Lohan a scăpat de închisoare efectuând peste 100 de ore de muncă în folosul comunității, în cadrul dosarului accidentului de mașină în care a fost acuzată că a mințit poliția, a informat miercuri procurorul, preluat de AFP.

La începutul lunii mai, un judecător i-a pus în vedere tinerei artiste că ar putea face închisoare dacă nu efectuează cele trei săptămâni de muncă în folosul comunității la care fusese condamnată. Vedeta efectuase până atunci numai nouă ore.

"Cred că și-a îndeplinit cu succes obligația de a face muncă în folosul comunității", a apreciat miercuri procurorul de Santa Monica, Terry White.

Lindsay Lohan, care locuiește la Londra, și-a efectuat orele de muncă la un centru comunitar pentru copii din New York. Ea a fost condamnată în 2013 la 240 de ore de muncă în folosul comunității după un accident petrecut la 8 iunie 2012 la Santa Monica (la vest de Los Angeles). Atunci când a mers la poliție, actrița a declarat că nu se afla ea la volan. Potrivit anchetei, Lindsay a mințit. Lohan a fost judecată pentru obstrucționarea poliției, fals în declarații și conducere imprudentă. Tribunalul a condamnat-o și la 90 de zile de dezintoxicare și la consultații psihiatrice timp de 18 luni, precum și la doi ani de supraveghere. În luna februarie, vedeta a fost condamnată la 125 de ore în folosul comunității, judecătorul îndoindu-se că actrița a îndeplinit condițiile sentinței pronunțate inițial, încheie AFP. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

2 Așa o fi?

3 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

4 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”

5 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…