Malaezia vânează nudiști cu ajutorul Interpolului

Malaezia vânează nudiști cu ajutorul Interpolului

Turiștii chinezi care s-ar fi dezbrăcat pe o plajă din Malaezia sunt căutați de poliție, care a alertat Interpolul și serviciile de imigrare, relatează DPA. Poliția malaeziană a fost îndrumată marți spre o pagină de Facebook pe care apăreau imagini cu turiști chinezi goi sau pe jumătate dezbrăcați care pozau pe o plajă din partea malaeziană a insulei Borneo.

Interpolul și serviciile de imigrare au fost contactate pentru a ajuta la identificarea turiștilor chinezi, a declarat inspectorul Peter Umbuas, șeful poliției din orașul Semporna, situat la aproximativ 1.880 kilometri est de capitala Kuala Lumpur.

Într-una dintre fotografii, o femeie în costum de baie se strâmbă la cameră în timp ce în spatele ei apar patru bărbați goi, așezați cu spatele.

O altă poză înfățișează un bărbat în pantaloni scurți, în spatele căruia apar trei femei topless, tot cu spatele la cameră.

Incidentul poate să fi avut loc în orice moment între 2013 și cu două săptămâni în urmă, a declarat Peter Umbuas pentru DPA.

Căutările poliției survin în contextul în care, în luna iunie, un tribunal din statul malaezian Sabah a condamnat patru turiști occidentali la trei zile de închisoare și o amendă de 5.000 ringgiti (1.350 de dolari) pentru expunere indecentă, după ce aceștia s-au dezbrăcat pe vârful muntelui Kinabalu din insula Borneo. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....