Marea finală VOCEA ROMÂNIEI: Patru concurenţi îşi dispută vineri seară premiul de 100.000 de euro

Marea finală VOCEA ROMÂNIEI: Patru concurenţi îşi dispută vineri seară premiul de 100.000 de euro

Finala emisiunii "Vocea României" se va desfăşura vineri, de la ora 20.30, la Pro TV, iar patru concurenţi - Cristina Bălan, Michel Kotcha, Tobi Ibitoye şi Tomi Weissbuch - îşi vor disputa marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Marea finală VOCEA ROMÂNIEI: Patru concurenţi îşi dispută vineri seară premiul de 100.000 de euro

Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, şi Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga, vor urca pentru ultima dată în acest sezon pe scena vocilor şi se vor lupta pentru marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Cei patru finalişti au repetat săptămâna aceasta alături de antrenorii lor şi sunt gata să cucerească publicul cu momente de excepţie şi cu vocile lor senzaţionale, potrivit Pro TV.

Astfel, finaliştii vor interpreta câte trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor şi încă una cu artişti cunoscuţi, alături de care îşi propun să creeze momente de excepţie.

Telespectatorii vor avea parte şi de două surprize, care vor fi aduse pe scena competiţiei de trupa rock Viţa de Vie şi de fostul câştigător al emisiunii "Vocea României" Tiberiu Albu şi de colegii lui din formaţia Fameless.

Chiar dacă Loredana nu va avea un concurent în finală, echipa antrenoarei va fi reprezentată de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care vor cânta împreună cu ea.

Melodii precum "Jealous" şi "The show must go on" vor fi interpretate de asemenea de finaliştii "Vocea României", care vor încerca să le prezinte românilor momente pline de bucurie, energie, emoţie şi sensibilitate.

Prin sms sau apel la numărul 1200, telespectatorii îşi pot susţine şi vota favoritul, pe care îl pot transforma în câştigătorul noului sezon al show-ului "Vocea României".

Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact, a studiat muzica încă din clasele primare. Mult mai târziu a ajuns studentă la Conservator, dar a renunţat după doi ani la acesta din cauză că se plictisise de prea multă teorie, conform Pro TV. În 1998, aceasta a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact, iar mai târziu a înfiinţat trupa ABCD. De un an şi zece luni, Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, este mama unor gemeni, Toma David şi Matei Nikolas. În această perioadă, şi-a dedicat timpul creşterii celor doi băieţei, dar spune că nu poate să renunţe la pasiunea sa pentru muzică. Acesta este motivul pentru care a decis să participe la "Vocea României".

Pe de altă parte, Michel Kotcha, în vârstă de 23 de ani, este din Coasta de Fildeş şi studiază în România, fiind masterand în Bucureşti. Este pasionat de muzică de când mergea la repetiţii cu mama sa, care cânta într-un cor. Tatăl său nu ştie că Michel vrea să îşi facă o carieră în muzică, întrucât acesta a decis să nu îi spună, fiindu-i teamă de reacţia sa. Are şapte fraţi şi pe toţi tatăl lui Michel i-a ajutat să facă o facultate. În momentul în care unul dintre ei ajunge să fie independent din punct de vedere financiar, îşi ajută tatăl ca să poată trimite la studii pe altcineva din familie. Michel Kotcha a venit la studii în România la recomandarea unchiului lui. Spune că româncele sunt foarte frumoase şi că îi plac sarmalele şi tochitura.

Tobi Ibitoye, în vârstă de 22 de ani, a venit în România în 2009, atunci când tatăl său a fost detaşat la Ambasada Nigeriei din Bucureşti. În 2012, familia lui Tobi s-a întors în Nigeria pentru că tatăl său s-a pensionat, dar el a rămas să îşi termine studiile la Facultatea de Biologie. Îi place în România, dar spune că i-a fost greu să se acomodeze în această ţară, însă a reuşit după ce şi-a făcut prieteni. Îi place foarte mult mâncarea românească, în special sarmalele.

Tomi Weissbuch, în vârstă de 18 ani, a început să cânte atunci când a fost descoperit de dirijoarea de cor a surorii lui. Amândoi învăţau în aceeaşi şcoală, iar sora sa făcea parte din cor. Dirijoarea l-a auzit cântand într-un colţ şi i-a propus să încerce şi el să cânte. După ce a părăsit corul şcolii a făcut pauză timp de trei ani. Tomi şi-a botezat toate chitarele cu nume ce încep cu litera "j", iar chitara cu care a mers la preselecţiile pentru "Vocea României" se numeşte Jordan. Tomi Weissbuch este pasionat şi de actorie, studiază şi îi place să joace diferite personaje.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /