Mediafax Foto organizează expoziţia "Best of 2013" la Ateneu, cu ocazia Concursului "George Enescu"

Mediafax Foto organizează expoziţia "Best of 2013" la Ateneu, cu ocazia Concursului "George Enescu"

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, organizează expoziţia de fotografie "Best of 2013" la Ateneul Român, cu ocazia Concursului "George Enescu".

Mediafax Foto organizează expoziţia "Best of 2013" la Ateneu, cu ocazia Concursului "George Enescu"

Expoziţia este realizată pe baza albumului de fotografie de presă "Best of 2013", continuare firească a seriei de albume de fotografie de presă care a debutat în 2006 şi care prezintă într-o manieră elegantă şi exclusivistă cele mai expresive fotografii realizate de fotoreporterii şi de colaboratorii Mediafax Foto.

Anul 2013 a fost un an al exprimării libere, al dreptului cetăţeanului de a protesta. Prin urmare, povestea anului în imagini surprinde protestele de stradă faţă de exploatarea minieră de la Roşia Montană şi pe cele faţă de explorarea gazelor de şist, dar şi manifestaţiile pro sau contra eutanasierii câinilor fără stăpân. Echipa Mediafax Foto a mai fotografiat competiţiile sportive interne şi internaţionale ale anului trecut, precum şi concertele susţinute de artişti renumiţi. Nelipsite din povestea lui 2013 au fost, ca de obicei, evenimentele politice şi permanentele tensiuni între liderii politici. Fotoreporterii Mediafax Foto s-au aflat întotdeauna în mijlocul evenimentelor, adăugând un strop de artă în fiecare cadru tras, fără însă a denatura realitatea.

"Cu toate că trăim într-o perioadă de explozie a fenomenului fotografic, în care tehnologia reuşeşte să transforme pe aproape oricine într-un fotograf, Mediafax Foto demonstrează că fotografia de presă realizată profesionist, respectând valorile agenţiei noastre de credibilitate, autoritate, obiectivitate, exhaustivitate şi promptitudine, rămâne de actualitate, căutată şi apreciată", spune Marius Smădu, coordonatorul Departamentului Foto al Mediafax Group.

Cea de-a XIV-a ediţie a Concursului Internaţional George Enescu începe sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 19.00 cu un Concert de Gală: violonistul Alexandru Tomescu (laureat al Concursului, ediţia din 1999) şi pianistul Amir Tebenihin (laureat al Concursului, ediţia din 2009) vor urca pe scena Ateneului Român, alături de Orchestra Filarmonicii George Enescu. La pupitru se vor afla laureaţii ediţiei 2014 a Concursului de Dirijat Jeunesses Musicales.

Concursul reuneşte 240 de tineri artişti din 36 de ţări de pe cinci continente şi muzicieni consacraţi în plan mondial.

"Mediafax Foto - Best of 2013" are ca parteneri pe NNDKP, Alpha Bank, Apa Nova Bucureşti, Volksbank, CITR - Societatea de Practicieni în Insolvenţă şi F64.
Mediafax Foto face parte din Mediafax Group şi este liderul pieţei româneşti de fotografie de presă. Departamentul foto s-a dezvoltat în cadrul agenţiei de presă Mediafax, din 1995, şi furnizează zilnic cel mai consistent flux de fotografie de eveniment românesc, asigurând conectarea presei locale şi naţionale la cele mai relevante evenimente petrecute zi de zi în România. Imaginile Mediafax Foto sunt preluate în fiecare zi de cele mai importante publicaţii din ţară. În prezent, arhiva foto online a Mediafax conţine peste 400.000 de imagini de la cele mai importante evenimente care au avut loc în România, din 1990 până în prezent. Acestora li se adaugă cele peste 1 milion de fotografii de eveniment extern, arhivate din 2002 şi până în prezent, din arhiva Agence France Presse, distribuită de Mediafax Foto.

Ediţia de anul acesta a albumului "Mediafax Foto - Best of 2013" poate fi achiziţionată online, la preţul de 99,99 lei, la adresa www.mediafax.ro/album sau de pe site-ul magazinului F64, www.f64.ro.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 ULTIMA ORĂ Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii