Muzicianul Black, cunoscut pentru melodia ''Wonderful life'', este în comă după un accident de trafic

Muzicianul britanic Black, devenit celebru în întreaga lume în 1987 cu melodia ''Wonderful life'', este internat în comă, în ''stare critică'', într-un spital din Irlanda după ce a suferit un accident de trafic, a informat vineri un reprezentant al artistului, transmite EFE.

Pe numele său real Colin Vearncombe, interpretul de 53 de ani se află în secția de terapie intensivă de la Spitalul Universitar din Cok, din sudul Irlandei, din cauza unor răni grave din zona capului.

Tragicul incident a avut loc marți, în timp ce el se îndrepta, la volanul automobilului propriu, către aeroport. Plecase de la reședința sa din localitatea Schull, din comitatul Cork, pentru a deplasa în orașul scoțian Edimburgh unde avea programat un concert.

'Trebuie să așteptăm', a afirmat reprezentantul cântărețului într-un scurt comunicat de presă, potrivit căruia, alături de Black se află în permanență familia lui: soția, Camilla, și cei trei copii ai lor.

Născut la Liverpool, artistul s-a stabilit în Irlanda în urmă cu zece ani și va deveni bunic în curând, când se va naște băiatul primului său fiu. Evenimentul este prevăzut pentru data de 17 mai, Ziua Sfântului Patrick, patronul spiritual al Irlandei.

Colin Vearncombe s-a făcut cunoscut sub pseudonimul Black cu mai multe melodii, la sfârșitul anilor 1980, dar a avut o prolifică activitate și folosindu-și numele real, cu care a semnat 15 albume, mai multe volume de poezii și tablouri.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Tupeu de „prestator” prin parcuri, la Paris / Ponta, apel dement la nesupunere către populație: Să nu țină cont …