Nick Gordon a primit 40.000 de dolari pentru fotografiile în care plânge la mormântul lui Bobbi Kristina

Nick Gordon a primit 40.000 de dolari pentru fotografiile în care plânge la mormântul lui Bobbi Kristina

Nick Gordon, fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, se află în vizorul poliției, fiind principalul suspect în moartea tinerei. Este și motivul pentru care familia și mai ales tatăl ei, cântărețul Bobby Brown, i-au interzis lui Gordon să asiste la funeraliile lui Bobbi Kristina, relatează online ABC.

În pofida interdicției, familia nu a putut să-l împiedice pe tânăr să facă "un pelerinaj secret" la mormântul lui Bobbi Kristina și să încaseze 40.000 de dolari pentru niște fotografii în care este văzut plângând.

"Nu este întâmplător că Nick a fost fotografiat acolo", a mărturisit un membru al familiei. Se pare că ședința foto era pregătită și negociată dinainte. Nick Gordon a încercat să se scuze spunând că a acceptat banii pentru a putea plăti cheltuielile de judecată și avocații.

Tânărul a venit luni, 17 august, la cimitirul Fairview din localitatea Westfield (New Jersey). El a lăsat la mormânt un buchet de flori și a plâns moartea fostei sale iubite, după cum se vede în fotografiile publicate de revista National Enquirer.

A fost prezent la mormânt și un grup de prieteni și de apropiați ai tinerei care a murit în iulie, după ce a fost mai multe luni în comă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

3 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

4 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

5 Percheziții la clanul interlop Duduianu