Noua „casnică“ de la „MasterChef“ a fost descoperită la finalul preselecţiilor

Noua „casnică“ de la „MasterChef“ a fost descoperită la finalul preselecţiilor

Cele mai importante momente:

Încurajat de soţia lui, Marian Petrescu a venit la emisiune pentru a le arăta chefilor că ştie să gătească un tartar. El a plecat cu şorţul şi cu uimirea lui Florin Dumitrescu: „Tartarul este mult mai fin, dar e gustos în draci“.

Noua „casnică“ de la „MasterChef“

Noua „casnică“ de la „MasterChef“, Felicia Tuca, în vârstă de 44 de ani, a venit la emisiunea culinară după ce a reunţat la viaţa din Italia. Aceasta s-a remarcat prin silueta impeabilă despre care a spus că şi-o menţine neschimbată de 17 ani. Tot ea a spus că nu are silicoane, ci, dimpotrivă, şi-a micşorat sânii cu două mărimi. „Casnica“ i-a convins pe doi dintre chefi cu rolurile cu vinete.

Avocata Lixandru Florentina a făcut dintr-o pasiune o adevărată dietă demnă de urmat de orice familie. Astfel, concurenta şi-a convins familia să mănânce peşte sau legume. Ea a venit la emisiune cu un rulou de porc cu bacon, o combinaţie pe placul ei. Pe lângă rulou, femeia a asortat piure de cartofi şi varză, însă chefii au apreciat farfuria ca fiind „horror“.

Felicia, noua „casnică“ de la „MasterChef“ FOTO Pro TV

Vasilis, un grec care a vrut să îndeplinească visul bunicii de a participa la o emisiune culinară, a venit la MasterChef cu un calamar umplu cu spanac şi branză feta, dar şi un cheese cake. Pentru Florin Dumitrescu, preparatele lui Vasilis au reprezentat o „călătorie prin Grecia“. Din dorinţa de a arăta că poate mult mai mult decât mâncăruri tradiţionale greceşti, aceasta a primit un şorţ. „Calamarul e genial“, a apreciat Sorin Dumitrescu.

„Coloritul creşte apetitul“

Ovidiu Drugan din Bucureşti, instructor de yachting, a venit la emisiune pentru a-şi urmări pasiunea. „Coloritul creşte apetitul“, cu acest motto a venit concurentul pentru a-şi demonstra talentul. Ovidiu a încercat să treacă chiar şi peste duritatea afişată de Sorin Bontea, în încercarea de a arăta că un bucătar de pe yach poate să devină un chef. În acest fel, el a obţinut şorţul mult dorit.

Armand Eugen, un inginer convertit la o funcţie într-o multinaţională, spune că pentru această emisiune emoţiile sunt de pomină, din moment ce în fiecare zi ia decizii de sute de mii de euro. Cu o farfurie „romantică“ în care ilustra elemente de ying şi yang, Armand nu a reuşit să convingă.

A treia încercare a fost cu noroc

Pervin Asan, un tătar pasionat de cultura sa, care a mai participat în ediţiile trecute a venit pentru o nouă şansă. „Cum de ai găsit carne moale de data aceasta? “, a întrebat Scărlătescu. „Au fătat oile mai devreme“, a completat repede concurentul. La a treia încercare, concurentul i-a cucerit pe cei trei chefi cu preparatele sale tradiţionale.

Cătălin Scărlătescu a mâncat clătite

„Nu îmi este frică de chefi, părerea lor contează, pentru asta am venit“, a spus Tatiana Danilescu, din Chişinău. Ea a venit cu un sortiment special de clătitele din pojghiţa laptelui fiert. Chef Scărlătescu, deşi un aprig duşman al clătitelor, i-a garantat un „Da“. Acelaşi răspuns l-a primti şi de la ceilalţi doi chefi. „Gustul e atât de elegant, încât wow! “, a apreciat chef Florin.

Adrian a venit cu „ouă kamikaze“, dar şi cu o prepeliţă umplută. Chef Florin impresionat de ouăle murate i-a cerut acestuia permisiunea de a-i folosi reţeta. El a mers mai departe.

Olimpia Stamate l-a dat gata pe acelaşi chef Florin cu desertul ei inedit, componentul juriului fiind un înfocat fan al deserturilor.

Mitică Ungureanu, din Iaşi, un „Scărlătescu de peste 30 de ani“, a venit în faţa celor trei chefi cu sarmale tradiţionale româneşti. „Nu mă întrece nimeni la arta culinară“, spune el. „Eu vă pot întrece“, a zis şi Scărlătescu. „Când am văzut farfuria mi s-a făcut rău, când m-am apropiat mi s-a făcut şi mai rău“, i-a spus chef Scărlătescu, dar, chiar şi aşa Mitică a mers mai departe pentru savoarea preparatului lui.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…