O păpuşă reprezentându-l pe Schweinsteiger în uniformă nazistă, pusă în vânzare de o firmă chineză - GALERIE FOTO

O păpuşă reprezentându-l pe Schweinsteiger în uniformă nazistă, pusă în vânzare de o firmă chineză - GALERIE FOTO

O firmă chineză a pus în vânzare o păpuşă reprezentându-l pe mijlocaşul echipei Manchester United Bastian Schweinsteiger, în uniformă nazistă, avocaţii jucătorului cerând scoaterea acesteia de pe piaţă, informează Bild.

O păpuşă reprezentându-l pe Schweinsteiger în uniformă nazistă, pusă în vânzare de o firmă chineză (Imagine: Arhiva Mediafax/ AFP)

"Nu există nimic care să semene mai mult cu un german decât un alt german", a afirmat Patrick Chan, directorul firmei DID, după ce a fost întrebat de ce s-a decis comercializarea păpuşii reprezentându-l pe Bastian Schweinsteiger în uniformă nazistă.

GALERIE FOTO 

De asemenea, păpuşa a fost numită Bastian, Patrick Chan susţinând că acesta este un nume comun în Germania şi nu are nicio legătură cu mijlocaşul.

Păpuşa costă 108 euro, însă, potrivit Bild, avocaţii jucătorului au început deja demersurile pentru retragerea ei de pe piaţă.

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

4 Imagini care dau fiori soldaților ruși

5 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina