Orlando Bloom a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles - FOTO

Orlando Bloom a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles - FOTO

Actorul britanic Orlando Bloom a primit, miercuri, o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, în cadrul unei ceremonii scurte, la care a participat şi fiul în vârstă de trei ani al starului hollywoodian.

Orlando Bloom a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Steaua dedicată actorului britanic în vârstă de 37 de ani - a 2.521-a de pe Walk of Fame -, care s-a despărţit în 2013 de modelul Miranda Kerr, se află într-una dintre cele mai prestigioase zone ale celebrului bulevard, în apropiere de legendarul Chinese Theatre.

"Mulţumesc fanilor, pentru că, sincer, fără voi eu nu aş fi aici. Mulţumesc tuturor, mulţumesc mult. Este o mare onoare", a spus Orlando Bloom.

Actorul Forest Whitaker, care a jucat alături de Orlando Bloom în filmul "Zulu" din 2013, şi regizorul David Leveaux, care l-a dirijat pe actor într-o recentă producţie a spectacolului "Romeo şi Julieta" pe Broadway, au asistat la această ceremonie.

Însă fiul actorului, Flynn, în vârstă de trei ani, a fost adevărata vedetă a ceremoniei, fiind primul care a pus piciorul pe steaua dedicată tatălui său, imediat după dezvelirea acesteia.

Orlando Bloom, care a putut fi văzut în filme precum "Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down" (2001), "Troia/ Troy" (2004), "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2005) şi "Cei trei muschetari/ The Three Musketeers" (2011), este cunoscut mai ales pentru rolul elfului Legalas din trilogiile "Stăpânul inelelor" şi "Hobbitul".

Starul britanic a jucat şi în franciza foarte profitabilă "Piraţii din Caraibe", alături de Johnny Depp.

Orlando Bloom va putea fi văzut pe marile ecrane la sfârşitul acestui an în cel de-al treilea film din trilogia "Hobbitul".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Totul a fost o minciună” / Consilier OMS apropiat de Biden susţine brusc ideea că virusul provine din laborator

2 Liderul unui temut clan de lângă București, asasinat în SUA. A fost executat de mafia românească pentru 200.00…

3 Palatul Regal şi Cazinoul din Mamaia, pierdute definitiv printr-o sentinţă revoltătoare care-i uşurează viaţa …

4 Balamuc la vârful Poliției Române? / Gavriș fusese numit vineri seară, chiar în timp ce era la Hanul lui Manuc, …

5 Liberalizarea pieței energiei / Care este diferența între prețul din serviciul universal și cea mai mică ofert…