Personalul de serviciu al unui muzeu din Bolzano a aruncat din greșeală la gunoi o creație de artă contemporană

Personalul de serviciu al unui muzeu din Bolzano a aruncat din greșeală la gunoi o creație de artă contemporană

La Museion din Bolzano (Italia), o instalație de artă contemporană a ajuns la gunoi după trecerea prin cameră a personalului de serviciu. În apărarea femeilor de serviciu se poate spune că arta modernă este totuși puțin prea conceptuală pentru unii, scrie duminică 20minutes.fr.

Sticle, pahare goale și articole de lenjerie aruncate pe jos — întreg decorul semăna izbitor cu ceea ce rămâne după o petrecere cu multă băutură.

Așa s-au gândit și femeile de serviciu ale muzeului când au intrat în sală. Au strâns și măturat cu grijă totul, până când camera a strălucit de curățenie.

Însă, într-un muzeu dedicat artei contemporane, vizitatorul nu trebuie să se încreadă în aparențe, care sunt uneori înșelătoare. "În cursul acestei dimineți, personalul de serviciu a stricat instalația numită "Unde mergem să dansăm în seara asta?" a artiștilor Goldschmied & Chiari, inaugurată recent.

Opera, care înfățișa resturile unei petreceri terminate, va fi refăcută de îndată ce va fi posibil", a precizat muzeul pe pagina sa Facebook . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...