Ponta: Negriţoiu şi Tănase sunt oameni care, fără a fi direct ai PSD, pot reforma ASF şi TVR

Ponta: Negriţoiu şi Tănase sunt oameni care, fără a fi direct ai PSD, pot reforma ASF şi TVR

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, că Mişu Negriţoiu şi Stelian Tănase sunt propunerile pentru conducerea ASF, respectiv TVR, şi că cei doi sunt oameni care, "fără a fi direct ai PSD", pot reforma cele două insittuţii.

Ponta: Negriţoiu şi Tănase sunt oameni care, fără a fi direct ai PSD, pot reforma ASF şi TVR (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Azi, pentru Parlament avem propunerile pentru noua conducere a ASF. Cred că domnul Negriţoiu are şi pregătirea profesională necesară, şi experienţă. Am văzut că imediat a apărut o şopârlă împotriva lui prin presa băsistă, deci şi mai mult înseamnă că e un om care să conducă", a spus Ponta la începutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces.

Ponta a precizat că propunerea pentru TVR îl vizează pe actualul preşedinte director general interimar, Stelian Tănase, chiar dacă acesta a fost propus iniţial de PNL.

"La fel, la Televizunea publică, propunerea de anul trecut a colegilor liberali, domnul Stelian Tănase, cred sincer că nu se pune problema să trebuiască să numim noi de la PSD şi e foarte bine că a fost numit de către PNL. Important este dacă ceea ce mi-a spus mie şi va spune azi în faţa comisiilor de cultură privind un plan de reorganizare care să salveze Televiziunea publică se şi realizează", a afirmat premierul.

Ponta a arătat că Mişu Negriţoiu şi Stelian Tănase sunt oameni care, "fără a fi direct ai PSD", pot reforma cele două instituţii.

"Acestea două sunt propunerile noastre pentru conducerea a două instituţii, sunt persoane care, fără a fi direct ai PSD, pot reforma două instituţii extrem de dificile şi cred că ăsta este mesajul pe care putem să-l dăm azi şi mâine prin votul din Parlament", a adăugat Ponta.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante