Premieră pentru România: Porsche a lansat noul model Macan în ţara noastră înaintea majorităţii pieţelor europene

Gândit să acopere un segment foarte interesant, cel al SUV-urilor compacte, noul Macan a fost prezentat la nivel internaţional în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, din luna noiembrie a anului trecut. La nivel continental, "tigrul" german a fost prezentat aseară, în cadrul unui eveniment de gală desfăşurat în sediul Porsche Pipera, cel mai mare complex auto din sud-estul Europei. Mai mult de-atât, noul SUV teuton a văzut România înaintea majorităţii ţărilor europene.

Despre Macan(„tigru” în limba indoneziană), oficialii Porsche susţin că este un model hotărât să stabilească noi standarde în ceea ce priveşte dinamica şi plăcerea de a conduce, atât pe asfalt, cât şi pe teren accidentat. Pe scurt, maşina păstrează silueta fratelui mai mare - Cayenne, dar aduce în plus elemente aparţinând celorlalte modele din portofoliu, pentru a intensifica experienţa şoferului.

Peter Copetti, Director General Porsche Inter Auto România, a precizat în cadrul evenimentului de lansare: „Pentru marca Porsche, modelul Macan reprezintă un nou standard de excelenţă bazat pe mai mult de 50 de ani de tradiţie şi măiestrie în industria auto ... Aceasta (Porsche) este compania care creează maşini la care visează majoritatea oamenilor, care cuceresc inimile pasionaţilor de automobilism din întreaga lume. Faptul că Macan - cu siguranţă o viitoare maşină de vis - este lansat în România înaintea altor pieţe mai mari, ne bucură şi ne reconfirmă poziţia pe harta mondială Porsche."

Macan va fi construit la fabrica din Leipzig, care a beneficiat de o investiţie de 500 de milioane de euro. Pentru producerea acestui model a fost instalată o întreagă linie de producţie, capacitatea acesteia fiind 50.000 de vehicule produse anual.

În România, modelul este disponibil începând cu ziua de astăzi, în trei versiuni: Macan S, Macan Turbo şi Macan S Diesel. Preţurile modelelor (includ TVA) sunt de 64.593 EUR pentru Porsche Macan S, 64.593 EUR pentru Porsche Macan S Diesel şi 87.927 EUR pentru Porsche Macan Turbo.

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Androneasca, la pușcărie! „Dă-l în morții lui! Futu-i gâtu’ mă-sii!”. Stenograme DNA / Cum l-a executat Mafia P…

2 Spurcăciunea umană Olguța Vasilescu îl face retardat pe protestatarul Moroșanu, rămas cu un defect de vorbire …

3 Ăsta e tariful lui Gâdea, 10.000 de euro? Atât îi costă pe penalii care urlă seară de seară la Antena 3? Ce sp…

4 BREAKING Firea, amenințată cu pușcăria de administratorul judiciar al RADET! Dezvăluiri incredibile despre băt…

5 Marcel Vela detonează bomba despre 10 august! Anumiți conducători din Jandarmerie au fost în legătură cu anumi…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri