Prințesa Madeleine a Suediei a dat naștere unui băiat

Prințesa Madeleine a Suediei a dat naștere unui băiat

Prințesa Madeleine, fiica cea mai mică a Regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei și a Reginei Silvia, a dat naștere unui băiat, cel de-al doilea copil al său, transmite AFP, citând un comunicat de presă difuzat luni de Casa Regală din Stockholm.

Fericitul eveniment a avut loc luni, la ora locală 13.45, în capitala Suediei, 'iar mama și copilul — al cărui nume nu a fost dezvăluit încă — se simt bine', precizează sursa menționată.

În vârstă de 33 de ani, împliniți la 10 iunie, Prințesa Madeleine ocupă locul al patrulea în ordinea succesiunii la tronul Suediei. Ea este căsătorită, din 2013, cu omul de afaceri americano-britanic Christopher O'Neill, cu care are o fetiță, Leonore, născută în februarie 2014, la New York. Cuplul intenționează să se stabilească, la Londra începând din toamna acestui an.

Nou-născutul este cel de-al treilea nepot al regelui, după verișoara sa Estelle, de trei ani, fiica Prințesei moștenitoare Victoria, și după sora lui, Leonore. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…