Purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump a apărut la CNN cu un colier făcut din gloanțe

Purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump a apărut la CNN cu un colier făcut din gloanțe

Katrina Pierson, purtătoarea de cuvânt a polemicului candidat pentru nominalizarea republicană la Casa Albă, Donald Trump, a apărut recent la CNN pentru a discuta despre criticile lansate de șeful său la adresa fostului președinte democrat Bill Clinton, dar a atras atenția nu atât prin ceea ce a avut de spus, ci din cauza unui colier ciudat pe care-l purta la gât, alcătuit dintr-un șirag de gloanțe, a relatat recent ediția în limba spaniolă a Huffington Post.

Ziaristul care i-a luat interviul, Jim Sciutto, nu a putut rezista tentației de a o întreba pe Pierson despre colierul cu pricina. "Ce-i cu colierul ăsta pe care-l porți la gât?", a vrut el să știe. Pierson a răspuns că este vorba pur și simplu de "o dovadă de sprijin pentru micile companii", o aluzie la comercianții de arme de foc.

Ziaristul nu a mai insistat, însă internauții au comentat pe larg pe Twitter apariția lui Pierson. "Colierul purtătoarei de cuvânt a lui Trump nu trebuie ratat. Viitorul colier va fi un șirag de urechi umane, se pricep să le facă și pe acestea!", a scris un utilizator al acestei rețele, în timp ce o utilizatoare o întreba pe Pierson: "@KatrinaPierson, de unde pot cumpăra acel model de colier cu gloanțe pe care l-ai purtat la CNN? Mi-a plăcut!" Alții au comentat că gestul Katrinei Pierson de a purta un colier făcut din gloanțe este îngrozitor, lipsit de sensibilitate și o dovadă de prost gust și se întrebau dacă nu cumva Pierson a fost plătită de NRA (puternica și influenta organizație americană care face lobby în favoarea armelor — n.r.).

De altfel, Katrina Pierson a scris pe contul ei de Twitter că gloanțele sunt reale și sunt produse în Texas. În timp ce unii internauți, într-un exces de corectitudine politică, l-au criticat pe ziarist că s-a arătat interesat de felul în care era îmbrăcată Pierson, cotidianul The Washington Post a insistat că, de această dată, comentariul ziaristului a fost cât se poate de oportun, deoarece întrebarea se referea la "o declarație politică făcută prin intermediul colierului" și nu era o curiozitate "deloc profundă" despre stilul vestimentar al lui Pierson.

AGERPRES www.agerpres.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa