Purtătorul de cuvânt al familiei dezminte că fiica lui Whitney Houston va fi deconectată de la aparate

Purtătorul de cuvânt al familiei dezminte că fiica lui Whitney Houston va fi deconectată de la aparate

Avocatul familiei Brown a dezmințit informațiile potrivit cărora fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, va fi deconectată miercuri de la aparatele care o mențin în viață, informează EFE.

Christopher Brown, purtătorul de cuvânt al familiei și avocat al firmei Brown & Rosen LLC, a dat publicității un comunicat în care consideră "ofensatoare" aceste zvonuri și a avertizat că va lua măsuri "la momentul potrivit" împotriva mediilor de comunicare care le-au difuzat.

Potrivit mass-media, Bobbi Kristina Brown urma să fie deconectată de la aparate miercuri, zi care coincide cu împlinirea a trei ani de la moartea mamei sale, Whitney Houston.

Mă voi concentra asupra mass-media, mai ales asupra TMZ, The National Enquirer, The Atlanta Journal Constitution și Daily Mail care au publicat informații false citând surse ale poliției, familiei și pe însuși Bobby Brown, tatăl tinerei, a precizat avocatul. "Cerem să fie respectată intimitatea familiei (...) Mulțumim tuturor celor care se roagă pentru viața lui Bobbi Kristina", a adăugat el.

Sute de persoane s-au strâns la biserica Atlanta din Georgia luni seara pentru a se ruga pentru tânăra de 21 de ani aflată în comă indusă după ce a fost internată în spital la 31 ianuarie. Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă acasă în cadă de logodnicul ei, Nick Gordon, vizat de o anchetă penală în acest caz.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

3 Dar dacă George Simion o fi având și el aceeași misiune ca ăsta?

4 Adevăr, intoxicare? / Armele furnizate de către Occident nu vor ajuta Ucraina într-un eventual conflict cu Rusia

5 Încă un mesaj pro-Rusia de la vârful Germaniei!