Rapperul american Beanie Sigel, în stare critică, după ce a fost împuşcat

Rapperul american Beanie Sigel, în stare critică, după ce a fost împuşcat

Rapperul american Beanie Sigel, în vârstă de 40 de ani, se află în stare critică, după ce a fost împuşcat în stomac vineri dimineaţă, lângă locuinţa sa din Pleasantville, New Jersey.

Potrivit unui raport publicat de NBC Philadelphia, rapperul a fost împuşcat în stomac, în faţa casei sale din Pleasantville, New Jersey, vineri dimineaţă, în jurul orei locale 9.20, informează contactmusic.com .

Sigel, pe numele său real Dwight Grant, a fost lovit în stomac de un glonţ care i-a ieşit prin spate, potrivit ofiţerului-şef de la poliţia din Pleasantville. Cântăreţul a fost transportat la un spital local, AtlantiCare Regional Medical Center, unde s-a constatat că rănile îi pun viaţa în pericol. Acesta se află în continuare într-o stare critică.

Potrivit unei declaraţii făcute de avocatul său, Fortunato Perri Jr., aparent, Sigel nu era ţinta împuşcăturii. Acesta se întorcea acasă, după ce îşi luase copiii de la şcoală, şi a nimerit într-o altercaţie care avea loc în apropierea locuinţei sale.

Numele atacatorului său nu se cunoaşte deocamdată, dar o altă victimă, Umar Salahuddin, în vârstă de 22 de ani, a fost arestată şi este interogată de poliţie în legătură cu acest incident.

Rapperul a fost eliberat din închisoare în luna august, după ce a ispăşit o pedeapsă de doi ani, pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de 728.000 de dolari. Aceasta nu este prima dată când Sigel este împuşcat. În 2006, el a fost implicat într-o tentativă de jaf şi a fost rănit. În 2003, a fost acuzat de tentativă de omor, dar a fost găsit nevinovat, după ce a rănit două persoane cu un pistol.

Beanie Sigel a lansat şase albume în cariera sa, cel mai recent fiind "This Time", apărut în 2012. Primele sale trei albume s-au aflat în Billboard Top 5 albums. De-a lungul carierei, a colaborat cu numeroşi artişti, printre care Jay-Z, Snoop Dogg şi R Kelly.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!