Rapperul 'Suge' Knight s-a prăbușit în sala de judecată la anunțarea cauțiunii de 25 milioane de dolari

Rapperul 'Suge' Knight s-a prăbușit în sala de judecată la anunțarea cauțiunii de 25 milioane de dolari

Rapperul Marion 'Suge' Knight s-a prăbușit în sala de judecată, vineri, când judecătorul a anunțat cauțiunea de 25 de milioane de dolari pentru eliberarea sa, scrie agenția UPI.

Producătorul de muzică rap, 49 de ani, a căzut inconștient în momentul pronunțării de către judecător a uriașei sume de 25 de milioane de dolari pentru cercetarea sa în libertate, în procesul în care este acuzat de omor și fugă de la locul faptei.

Knight a fost transportat la un spital al sistemului de detenție, relatează Los Angeles Times.

Procurorul adjunct Cynthia J. Barnes a prezentat judecătorului peste 300 de pagini reprezentând argumentele sale și dovezile incriminatoare, inclusiv și alte fapte comise anterior de Suge Knight, și a cerut stabilirea unei cauțiuni mai mari de 25 de milioane de dolari.

Cofondator al companiei de înregistrări 'Death Row Records', 'Suge' Knight este acuzat de uciderea lui Terry Carter la sfârșitul lunii ianuarie și rănirea lui Cle 'Bone' Sloan într-un accident de mașină, fugind apoi de la locul faptei.

Judecat pentru ucidere, tentativă de ucidere și fugă de la locul accidentului, Knight riscă să facă închisoare pe viață dacă va fi declarat vinovat.

Implicat într-un incident armat în august 2014, Knight a fost rănit de șase gloanțe, iar de atunci starea sa de sănătate a fost precară, având nevoie de mai multe spitalizări.

În 2003 Marion 'Suge' Knight a ispășit o pedeapsă de zece luni de închisoare pentru un conflict în fața unui club de noapte la Hollywood. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Vouă a ce vă miroase? / Structura centrală a DNA a preluat abia după 7 ani un uriaș dosar de corupție din Sibiu!

3 Rareș Bogdan / Îl asigur pe Ludovic Orban că va avea un contracandidat „foarte puternic” la șefia PNL

4 Istoria care nu se predă la şcoală. Cum pregătea CIA răsturnarea regimului comunist din România: operaţiunea Q…

5 O româncă face carieră într-unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din Turcia