Rapperul 'Suge' Knight s-a prăbușit în sala de judecată la anunțarea cauțiunii de 25 milioane de dolari

Rapperul 'Suge' Knight s-a prăbușit în sala de judecată la anunțarea cauțiunii de 25 milioane de dolari

Rapperul Marion 'Suge' Knight s-a prăbușit în sala de judecată, vineri, când judecătorul a anunțat cauțiunea de 25 de milioane de dolari pentru eliberarea sa, scrie agenția UPI.

Producătorul de muzică rap, 49 de ani, a căzut inconștient în momentul pronunțării de către judecător a uriașei sume de 25 de milioane de dolari pentru cercetarea sa în libertate, în procesul în care este acuzat de omor și fugă de la locul faptei.

Knight a fost transportat la un spital al sistemului de detenție, relatează Los Angeles Times.

Procurorul adjunct Cynthia J. Barnes a prezentat judecătorului peste 300 de pagini reprezentând argumentele sale și dovezile incriminatoare, inclusiv și alte fapte comise anterior de Suge Knight, și a cerut stabilirea unei cauțiuni mai mari de 25 de milioane de dolari.

Cofondator al companiei de înregistrări 'Death Row Records', 'Suge' Knight este acuzat de uciderea lui Terry Carter la sfârșitul lunii ianuarie și rănirea lui Cle 'Bone' Sloan într-un accident de mașină, fugind apoi de la locul faptei.

Judecat pentru ucidere, tentativă de ucidere și fugă de la locul accidentului, Knight riscă să facă închisoare pe viață dacă va fi declarat vinovat.

Implicat într-un incident armat în august 2014, Knight a fost rănit de șase gloanțe, iar de atunci starea sa de sănătate a fost precară, având nevoie de mai multe spitalizări.

În 2003 Marion 'Suge' Knight a ispășit o pedeapsă de zece luni de închisoare pentru un conflict în fața unui club de noapte la Hollywood. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren