Reacţia Pro TV în legătură cu concurentul "Românii au talent" condamnat pentru complicitate la crimă

Reacţia Pro TV în legătură cu concurentul "Românii au talent" condamnat pentru complicitate la crimă

Pro TV a anunţat, joi, că Andrei Grigoriu, care a fost condamnat pentru complicitate la crimă, a fost eliminat din emisiunea "Românii au talent", televiziunea cerându-şi totodată scuze pentru această situaţie şi precizând că nu a cunoscut iniţial situaţia juridică a acestuia.

Reacţia Pro TV în legătură cu concurentul "Românii au talent" condamnat pentru complicitate la crimă

"După difuzarea ediţiei cu numărul trei «Românii au talent», Pro TV a aflat că Andrei Grigoriu, concurent în show, a prezentat fapte şi a făcut declaraţii false în cadrul emisiunii, precizând faptul că a fost trimis în închisoare pentru că a tăinuit o crimă comisă de prietenul său, la care el nu a fost martor. Instanţa l-a condamnat de facto pentru implicarea activă în această crimă, sub acuzaţia de complicitate. Regretăm faptul că emisiunea noastră a fost folosită în mod abuziv de concurent în acest context", se spune într-un comunicat publicat, joi, pe site-ul protv.ro.

Potrivit Pro TV, conform regulilor show-ului, juriul şi gazdele emisiunii întâlnesc concurentul pentru prima dată în momentul în care acesta urcă pe scenă. "Prestaţia a fost evaluată luând în considerare discursul înşelător prezentat de către acesta în momentul său. Ne cerem scuze pentru această situaţie şi am decis să îl eliminăm imediat din emisiune", mai spune Pro TV.

CNA a decis, în şedinţa de joi, să analizeze săptămâna viitoare o ediţie a emisiunii "Românii au talent" în care a fost promovat Andrei Grigoriu, un concurent care a fost condamnat pentru complicitate la o crimă, şi va solicita un punct de vedere de la Pro TV şi de la Ministerul Justiţiei privind această chestiune.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

5 FOTO I-o fi amendat cineva? Liderii PSD Ciolacu și Tudose chefuind într-un local care trebuia să fie închis