Reacţia Pro TV în legătură cu concurentul "Românii au talent" condamnat pentru complicitate la crimă

Reacţia Pro TV în legătură cu concurentul "Românii au talent" condamnat pentru complicitate la crimă

Pro TV a anunţat, joi, că Andrei Grigoriu, care a fost condamnat pentru complicitate la crimă, a fost eliminat din emisiunea "Românii au talent", televiziunea cerându-şi totodată scuze pentru această situaţie şi precizând că nu a cunoscut iniţial situaţia juridică a acestuia.

Reacţia Pro TV în legătură cu concurentul "Românii au talent" condamnat pentru complicitate la crimă

"După difuzarea ediţiei cu numărul trei «Românii au talent», Pro TV a aflat că Andrei Grigoriu, concurent în show, a prezentat fapte şi a făcut declaraţii false în cadrul emisiunii, precizând faptul că a fost trimis în închisoare pentru că a tăinuit o crimă comisă de prietenul său, la care el nu a fost martor. Instanţa l-a condamnat de facto pentru implicarea activă în această crimă, sub acuzaţia de complicitate. Regretăm faptul că emisiunea noastră a fost folosită în mod abuziv de concurent în acest context", se spune într-un comunicat publicat, joi, pe site-ul protv.ro.

Potrivit Pro TV, conform regulilor show-ului, juriul şi gazdele emisiunii întâlnesc concurentul pentru prima dată în momentul în care acesta urcă pe scenă. "Prestaţia a fost evaluată luând în considerare discursul înşelător prezentat de către acesta în momentul său. Ne cerem scuze pentru această situaţie şi am decis să îl eliminăm imediat din emisiune", mai spune Pro TV.

CNA a decis, în şedinţa de joi, să analizeze săptămâna viitoare o ediţie a emisiunii "Românii au talent" în care a fost promovat Andrei Grigoriu, un concurent care a fost condamnat pentru complicitate la o crimă, şi va solicita un punct de vedere de la Pro TV şi de la Ministerul Justiţiei privind această chestiune.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN

5 Să nu întrebați cine este prostul din poza asta...