Scandalos! Patriarhul Ortodox al Ierusalimului, dezonorat prin asocierea cu Victor Ponta!

Scandalos! Patriarhul Ortodox al Ierusalimului, dezonorat prin asocierea cu Victor Ponta!

  În cadrul recentei sale vizite în România, Preasfinţia sa Teophilus al III-lea Patriarhul Ortodox al Ierusalimului, a acceptat titlul onorific de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Bucureşti. ”Prin aceasta, devine coleg cu cetăţeanul Victor Ponta, căruia aceeaşi universitate i-a acordat titlul ştiinţific de doctor în drept pe baza unei teze de doctorat plagiate”, se arată într-un comunicat emis de Grupul pentru Reformă şi Alternativă Universitară din Cluj Napoca, inițiatorul programului de prevenire și combatere a plagiatului.

Potrivit aceluiași comunicat, Universitatea din București n-a reacționat în niciun fel după ce s-a dovedit public că Victor Ponta și-a obținut fraudulos titlul științific de doctor, printr-o lucrare falsificată. Deși se declară a fi o instituție academică, Universitatea București ”a acceptat în mod obedient decizia politică a persoanei vinovate, care a profitat de calitatea sa de prim-ministru al României pentru a numi organe ale statului cu care a creat o justiţie paralelă, pentru a apăra autorii operelor plagiate în România”.

Grupul pentru Reformă şi Alternativă Universitară din Cluj-Napoca i-a înaintat Patriarhului Ortodox al Ierusalimului o notificare prin care îi solicită să intervină şi în noua sa calitate, de Doctor Honoris Causa al Universității din București, pentru a cere retractarea tezei plagiate de Victor Ponta, şi scoaterea acesteia din tezaurul cultural al ţării.


extras plagiat


notificare


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…