Shakira va lua o pauză muzicală de un an, pentru a se concentra asupra copiilor săi

Shakira va lua o pauză muzicală de un an, pentru a se concentra asupra copiilor săi

Cântăreaţa Shakira a spus că intenţionează să facă o pauză de un an, înainte de a lansa un nou album, în limba spaniolă, pentru a-şi concentra întreaga energie asupra copiilor ei, informează femalefirst.co.uk.

De asemenea, Shakira, care este însărcinată în cinci luni, a declarat că iubitul şi tatăl copiilor ei, Gerard Pique, este un părinte implicat, în ciuda programului încărcat pe care îl are ca fotbalist la echipa FC Barcelona.

La evenimentul de lansare a celui de-al cincilea parfum al său, "Rock!", Shakira a declarat pentru revista Hello: "El este foarte implicat în creşterea fiului său, este întotdeauna acolo pentru el şi acesta este un mare avantaj pentru mine şi nu-mi pot imagina lucrurile altfel".

Părinţii cântăreţei, Nidia şi William, au confirmat recent că Shakira şi Pique vor avea încă un fiu.

"Suntem foarte fericiţi. Va avea tot un băieţel - un partener de joacă pentru Milan", au declarat Nidia şi William.

Deşi cunosc deja sexul viitorului bebeluş, părinţii artistei columbiene spun că fiica lor şi Gerard Pique nu au ales deocamdată un nume pentru acesta.

Cântăreaţa sud-americană a confirmat la sfârşitul lunii august că este din nou însărcinată, într-un interviu acordat pentru ediţia spaniolă a revistei Cosmopolitan şi, apoi, pe contul ei de Twitter: "Da, aşteptăm venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Vă mulţumesc tuturor pentru urările voastre de bine".

Cântăreaţa, în vârstă de 37 de ani, declarase anterior că i-ar plăcea să îşi întemeieze o familie numeroasă cu Gerard Pique, în vârstă de 27 de ani, spunând că visul ei este de a avea suficient de mulţi copii pentru a alcătui o echipă de fotbal.

Shakira şi Gerard Pique s-au cunoscut în timpul Cupei Mondiale din 2010, care a avut loc în Africa de Sud. Cei doi formează oficial un cuplu din 2011, iar fiul lor Milan s-a născut pe 22 ianuarie 2013.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina