'Sindromul cuibului gol' îl sperie pe Barack Obama

'Sindromul cuibului gol' îl sperie pe Barack Obama

Președintele american, Barack Obama, are numeroase dosare importante pe agendă, dar marți a mărturisit că subiectul care îl stresează cel mai tare este perspectiva de a-și vedea fetele părăsind 'cuibul' familial pentru a-și urma studiile universitare, relatează AFP. Fiica sa mai mare, Malia, are 16 ani și este încă la liceu, dar la gândul că ea va pleca în curând la facultate lui Obama aproape că i se umezesc ochii de mai multe ori pe zi. 'Îmi vine să plâng în toiul zilei și nu pot explica de ce. De ce sunt atât de trist? Ele mă părăsesc', a spus președintele, adăugând câteva tremolouri vocii sale, cu ocazia unui mic dejun cu rugăciune.

Barack Obama a cerut ajutor pentru a depăși această încercare. 'Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre, care înseamnă atât de mult pentru mine și Michelle (soția sa), în mod deosebit într-un moment în care fetele încep să crească și să meargă să viziteze campusuri universitare. Am nevoie de rugăciuni', a adăugat șeful Casei Albe.

Cea de-a doua fiică a președintelui, Sasha, va împlini 14 ani în iunie. Barack Obama nu va mai fi în această funcție când ea va merge la facultate și, prin urmare ar putea încerca să se stabilească în același oraș universitar ca și mezina familiei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

3 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

4 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

5 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…