Supermodelul Jerry Hall are o relaţie cu magnatul media Rupert Murdoch - presă

Supermodelul Jerry Hall are o relaţie cu magnatul media Rupert Murdoch - presă

Fostul supermodel american Jerry Hall, în vârstă de 59 de ani, are o relaţie cu miliardarul Rupert Murdoch, un magnat al industriei media, afirmă presa internaţională, citată de contactmusic.com.

Supermodelul Jerry Hall are o relaţie cu magnatul media Rupert Murdoch - presă

Editorii de la Mail on Sunday, suplimentul duminical al tabloidului britanic Daily Mail, afirmă că relaţia celor doi a început recent, după ce Jerry Hall a fost prezentată magnatului american de origine australină de sora şi nepoata acestuia.

Cuplul ar fi avut deja câteva întâlniri romantice mai întâi în California şi apoi la New York, unde au asistat la o reprezentaţie a musicalului "Hamilton", pus în scenă pe Broadway.

"Relaţia lor este foarte nouă, recentă. Amândoi se bucură de compania celuilalt", a declarat o sursă citată de Mail on Sunday.

Rupert Murdoch şi Jerry Hall vor apărea pentru prima dată în public în Marea Britanie la finala Cupei Mondiale de Rugby, ce va avea loc pe stadionul Twickenham din Londra, sâmbătă.

"El ţine foarte mult la ea", a dezvăluit o altă sursă. "Nu există niciun dubiu că formează un cuplu", a adăugat sursa citată.

Aceasta este prima relaţie serioasă a miliardarului în Rupert Murdoch, în vârstă de 84 de ani, după despărţirea de cea de-a treia soţie a sa, Wendi Deng, în iunie 2013, pe care a acuzat-o că l-a înşelat cu fostul premier britanic Tony Blair.

Jerry Hall s-a despărţit de Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones - tatăl celor patru copii ai ei -, în 1999, după ce a aflat că renumitul rocker britanic a înşelat-o cu modelul brazilian Luciana Morad, cu care are are un fiu.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”