Trucuri pentru a părea mai inteligent la o reuniune de lucru

Trucuri pentru a părea mai inteligent la o reuniune de lucru

Trucuri precum utilizarea unui laptop, rostirea vreunui anglicism ori destăinuirea unei pasiuni neobișnuite ajută, în cadrul unei reuniuni de lucru, la crearea imaginii de om inteligent. Este suficient să ne "programăm" pentru succes și să atingem coardele adecvate, pentru a lăsa o impresie deosebită șefului sau clientului și a declanșa ovațiile colegilor de birou, relatează El Pais.

Luni, ora 08:00: Comitet executiv cu directorul de proiect și cu partenerii, mai mulți ingineri care se cred foarte inteligenți și care chiar sunt foarte inteligenți, și directorul, persoană dezagreabilă care deschide gura doar pentru a pune întrebări sau pentru a mustra. Ce este de făcut în situația în care cineva nu s-a pregătit cum trebuie pentru reuniune?

Cum poate lăsa impresia acelei seriozități profesionale pe care unii o emană în mod natural și care pare incompatibilă cu acele gânduri care zboară la cheful de la sfârșitul săptămânii? Există câteva trucuri care vor 'acoperi' lipsa de concentrare și vor da un aer inteligent intervențiilor din ședință.  AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!