Trucuri pentru a părea mai inteligent la o reuniune de lucru

Trucuri pentru a părea mai inteligent la o reuniune de lucru

Trucuri precum utilizarea unui laptop, rostirea vreunui anglicism ori destăinuirea unei pasiuni neobișnuite ajută, în cadrul unei reuniuni de lucru, la crearea imaginii de om inteligent. Este suficient să ne "programăm" pentru succes și să atingem coardele adecvate, pentru a lăsa o impresie deosebită șefului sau clientului și a declanșa ovațiile colegilor de birou, relatează El Pais.

Luni, ora 08:00: Comitet executiv cu directorul de proiect și cu partenerii, mai mulți ingineri care se cred foarte inteligenți și care chiar sunt foarte inteligenți, și directorul, persoană dezagreabilă care deschide gura doar pentru a pune întrebări sau pentru a mustra. Ce este de făcut în situația în care cineva nu s-a pregătit cum trebuie pentru reuniune?

Cum poate lăsa impresia acelei seriozități profesionale pe care unii o emană în mod natural și care pare incompatibilă cu acele gânduri care zboară la cheful de la sfârșitul săptămânii? Există câteva trucuri care vor 'acoperi' lipsa de concentrare și vor da un aer inteligent intervențiilor din ședință.  AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”