Tururi virtuale, la Muzeul Naţional de Artă al României

Tururi virtuale, la Muzeul Naţional de Artă al României

Realizate în colaborare cu Imago Factory, tururile cuprind, alături de galeriile permanente ale MNAR ( Galeria de Artă Veche Românească , Galeria de Artă Românească Modernă şi Galeria de Artă Europeană ), şi muzeele-satelit: Muzeul Colecţiilor de Artă , Muzeul K.H. Zambaccian şi Muzeul Theodor Pallady .

Prin suita de imagini panoramice cu o perspectivă de 360 de grade, tururile virtuale îi oferă privitorului posibilitatea explorării în detaliu, la rezoluţie bună, a expunerilor permanente ale Muzeului Naţional de Artă al României. Lucrările reprezentative pot fi identificate (autor, datare, titlu) prin mouse-over. Astfel, iubitorii de artă din ţară şi din străinătate pot vizita muzeul şi virtual, de la distanţă.

Tururile sunt accesibile urmând link-ul: http://www.mnar.arts.ro/tur-virtual

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”