Ultimele patru filme în care a jucat Robin Williams vor fi lansate în lunile următoare

Ultimele patru filme în care a jucat Robin Williams vor fi lansate în lunile următoare

Actorul american Robin Williams, care a murit luni, aparent în urma unei sinucideri, a lăsat în urmă patru filme nelansate - "Night at the Museum: Secret of the Tomb", "Absolutely Anything'", "Merry Friggin' Christmas" şi "Boulevard" - care vor ajunge pe marile ecrane în lunile următoare.

Ultimele patru filme în care a jucat Robin Williams vor fi lansate în lunile următoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american a fost găsit decedat luni, la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California, însă fanii lui vor putea să îi admire încă o dată talentul în lunile următoare, după ce vor fi lansate ultimele proiecte cinematografice ale actorului, informează contactmusic.com .

În perioada Crăciunului, Robin Williams va putea fi văzut interpretând din nou personajul Teddy Roosevelt în filmul "Night at the Museum: Secret of the Tomb", al cărui montaj a fost finalizat în luna mai şi care va fi lansat în Statele Unite pe 19 decembrie.

Starul american a jucat şi în comedia "Merry Friggin' Christmas", alături de Wendi McLendon-Covey, Lauren Graham şi Oliver Platt, iar acest film, regizat de Joe şi Anthony Russo, va ajunge în cinematografe pe 7 noiembrie.

De asemenea, actorul american şi-a împrumutat vocea pentru a interpreta personajul animat Dennis the Dog în comedia live-action "Absolutely Anything". Acest lungmetraj, în care mai joacă Simon Pegg şi Kate Beckinsale, va fi lansat în 2015.

Un al patrulea film al său, "Boulevard", a debutat la Festivalul Tribeca la începutul acestui an, însă nu a fost deocamdată distribuit în circuitul cinematografic.

De asemenea, Robin Williams s-a întâlnit în ultimele luni cu scenaristul David Berenbaum, pentru a discuta despre o posibilă continuare a comediei sale din 1993 "Mrs. Doubtfire", în care starul american a jucat rolul unui bărbat ce se deghizează într-o bonă în vârstă, încercând astfel să rămână aproape de copiii săi, după despărţirea de soţie. Un al doilea draft pentru scenariul acestui proiect a fost deja scris de Barenbaum.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători numai după un sezon.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro