Unul dintre ucigaşii lui Ioan Luchian Mihalea, eliberat din penitenciar după 20 de ani de detenţie

Nelu Florian Gavrilă, unul dintre cei doi ucigaşi ai compozitorului Ioan Luchian Mihalea, condamnat la închisoare pe viaţă, a fost eliberat, miercuri, din închisoare, după ce Judecătoria Găeşti a admis propunerea de eliberare condiţionată formulată de comisia de la Penitenciarul Găeşti.

Nelu Florian Gavrilă a fost pus în libertate, miercuri, după ce reprezentanţii penitenciarului au primit de la Judecătoria Găeşti documentele care atestă decizia instanţei de eliberare condiţionată, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găeşti, agentul şef principal Florin Ispas.

Judecătoria Găeşti a admis, în 13 februarie, propunerea de eliberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată de la Penitenciarul Găeşti.

Sentinţa nu a fost contestată, astfel încât, după ce a rămas definitivă, a fost comunicată penitenciarului care a procedat la punerea acesteia în aplicare, a precizat Florin Ispas.

În februarie anul trecut, aceeaşi instanţă a respins cererea de eliberare condiţionată a lui Gavrilă, iar Tribunalul Dâmboviţa a menţinut decizia.

Nelu Florian Gavrilă, condamnat la închisoare pe viaţă în anul 1995 pentru uciderea lui Ioan Luchian Mihalea, a fost apărat în acest dosar de un avocat din oficiu.

Tot în februarie 2014, complicele lui Gavrilă la asasinarea lui Ioan Luchian Mihalea, Ionel Păun, deţinut în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, a depus şi el o cerere de liberare, care a fost respinsă din cauza comportamentului agresiv în detenţie.

Ioan Luchian Mihalea - compozitor, interpret şi fondator al grupurilor Song şi Minisong - a fost ucis la vârsta de 42 de ani, în 1993. Cei doi criminali, Nelu Lucian Gavrilă şi Ionel Păun, care voiau să-l jefuiască, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

2 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

3 Demență pură / Mungiu-Pippidi a ajuns trompeta PSD și-i atacă pe români numindu-i „lumpendiaspora” / Sputnik a pre…

4 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

5 Fraților, asta e dementă! / Dan Alexe o dă în vileag pe pesedista Carmen Avram, pe care o acuză de hoție și impo…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde