VIDEO We Singing Colors, o trupă „altfel“, la Adevărul Live

  Principalele declaraţii:

Andrei: Proiectul a pornit de la mine, acum vreo patru ani, când am stat de vorbă cu o prietenă care m-a sfătuit să scot piesele. M-am dus acasă şi am compus piese. În câteva ore am găsit şi numele trupei. Am dat de Roxana la mare, ea cânta pe plajă. Pe Vlad l-am cunoscut vara trecută, în urma unui anunţ.

Roxana: Pe viitor, s-au putea să devenim mai mulţi, să ne mărim trupa. Eu cred că fac cele mai multe prostii din trupă, mă entuziasmez şi mă emoţionez repede.  

Vlad: Vrem să ajungă la cât mai multă lume muzica noastră. Eu nu văd ca fiind ceva de nişă sau experimental ceea ce facem.

Andrei: Cumva, ceea ce facem, e de nişă, pentru că nu sunt foarte mulţi ascultători.

Roxana: Piesa „Good Days, Bad Days”, a fost difuzată la un radio independent din State. Într-o zi, când mergeam cu taxi-ul, am început să cântăm, Andrei avea chitara la el. Taximetristului i-a plăcut ce aude, aşa că am şi filmat momentul.

Am avut o piesă într-o reclamă, ceea ce, pentru noi, a fost o mare supriză. Am avut oameni care au venit la concert doar pentru a asculta piesa respectivă. 

Vlad: E foarte productivă relaţia noastră. Ne întâlnim şi imediat se întâmplă lucrurile. Eu am cântat la nivel de amator până acum. 

Andrei: Începem să descoperim ABBA, la modul de abordare. Ne-am inspirat de la ABBA, pentru că piesele lor, deşi par foarte simple, sunt foarte muncite. 

Roxana: Următorul concert va fi sâmbătă seara, într-o casă care se numeşte Colivia. 

***

We Singing Colors este o trupă de muzică indie-folk, lansată în 2010 la iniţiativa lui Andrei Haţegan (chitară, voce), solitsul de la The Amsterdams. Acestuia i s-au alăturat Roxana Niculae (voce şi „alte jucării“) şi Vlad Ionescu (tobe), alcătuind forma finală We Singing Colors.

„Made of Wool, made of heavy metal“ este albumul de debut al trupei şi a fost lansat pe 10 aprilie în Energiea. Acesta poate fi ascultat în întregime pe site-ul Deezer.ro

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

2 VIDEO Un deputat din Argentina a început să-i sugă sfârcurile soției în timpul sesiunii online a parlamentulu…

3 Gâdea și-a dat cu tesla-n coaie! / Cum s-a fâsâit bomba bombelor la Antena 3, demontată chiar de Badea, Ciuvică …

4 Sondaj IMAS / PSD continuă prăbușirea, dar ia de mână și partidul lui Ponta!

5 Președintele Iohannis a semnat decretul prin care chestorul de poliție Cătălin Ioniță a fost pensionat