VIDEO We Singing Colors, o trupă „altfel“, la Adevărul Live

  Principalele declaraţii:

Andrei: Proiectul a pornit de la mine, acum vreo patru ani, când am stat de vorbă cu o prietenă care m-a sfătuit să scot piesele. M-am dus acasă şi am compus piese. În câteva ore am găsit şi numele trupei. Am dat de Roxana la mare, ea cânta pe plajă. Pe Vlad l-am cunoscut vara trecută, în urma unui anunţ.

Roxana: Pe viitor, s-au putea să devenim mai mulţi, să ne mărim trupa. Eu cred că fac cele mai multe prostii din trupă, mă entuziasmez şi mă emoţionez repede.  

Vlad: Vrem să ajungă la cât mai multă lume muzica noastră. Eu nu văd ca fiind ceva de nişă sau experimental ceea ce facem.

Andrei: Cumva, ceea ce facem, e de nişă, pentru că nu sunt foarte mulţi ascultători.

Roxana: Piesa „Good Days, Bad Days”, a fost difuzată la un radio independent din State. Într-o zi, când mergeam cu taxi-ul, am început să cântăm, Andrei avea chitara la el. Taximetristului i-a plăcut ce aude, aşa că am şi filmat momentul.

Am avut o piesă într-o reclamă, ceea ce, pentru noi, a fost o mare supriză. Am avut oameni care au venit la concert doar pentru a asculta piesa respectivă. 

Vlad: E foarte productivă relaţia noastră. Ne întâlnim şi imediat se întâmplă lucrurile. Eu am cântat la nivel de amator până acum. 

Andrei: Începem să descoperim ABBA, la modul de abordare. Ne-am inspirat de la ABBA, pentru că piesele lor, deşi par foarte simple, sunt foarte muncite. 

Roxana: Următorul concert va fi sâmbătă seara, într-o casă care se numeşte Colivia. 

***

We Singing Colors este o trupă de muzică indie-folk, lansată în 2010 la iniţiativa lui Andrei Haţegan (chitară, voce), solitsul de la The Amsterdams. Acestuia i s-au alăturat Roxana Niculae (voce şi „alte jucării“) şi Vlad Ionescu (tobe), alcătuind forma finală We Singing Colors.

„Made of Wool, made of heavy metal“ este albumul de debut al trupei şi a fost lansat pe 10 aprilie în Energiea. Acesta poate fi ascultat în întregime pe site-ul Deezer.ro

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

3 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

4 Iluzie optică?

5 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou