Vladimir Putin şi Donald Trump s-au lăudat reciproc, spunând că ar vrea îmbunătăţirea relaţiilor - VIDEO

Preşedintele rus Vladimir Putin şi candidatul la învestitura republicană pentru alegerile prezidenţiale din SUA Donald Trump s-au lăudat reciproc joi, spunând că ar saluta o îmbunătăţire a relaţiilor îngheţate dintre naţiunile lor, relatează Reuters în pagina online.

Vladimir Putin şi Donald Trump s-au lăudat reciproc, spunând că ar vrea îmbunătăţirea relaţiilor

Trump a spus că, lucrând împreună, Rusia şi Statele Unite ar putea depune eforturi pentru a învinge terorismul şi a "restaura pacea în lume".

Putin a salutat joi, la conferinţa de final de an, dorinţa lui Trump în ceea ce priveşte o îmbunătăţire a relaţiilor dintre Statele Unite cu Rusia, calificându-l drept un om sclipitor şi foarte talentat.

"Este un lider absolut în cursa prezidenţială, după cum vedem astăzi. El spune că vrea să ajungă la un alt nivel al relaţiilor, un nivel mai profund al acestor relaţii cu Rusia", a spus Putin. "Cum să nu salutăm acest lucru? Bineînţeles, îl salutăm", a adăugat şeful statului rus.

Trump a răspuns că este onorat de afirmaţiile lui Putin.

"Este întotdeauna o mare onoare să fiu atât de frumos complimentat de către o persoană atât de respectată în ţara sa şi în afara ei", a declarat Donald Trump. "Mereu am simţit că Rusia şi Statele Unite ar trebui să coopereze pentru a învinge terorismul şi a restaura pacea în lume, să nu mai menţionez comerţul şi toate celelalte beneficii care derivă din acest respect reciproc", a mai spus candidatul considerat favorit la învestitura republicană pentru alegerile prezidenţiale din SUA.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…