Ilie Sârbu: PSD va rămâne la guvernare indiferent de rezultatul prezidențialelor

Ilie Sârbu: PSD va rămâne la guvernare indiferent de rezultatul prezidențialelor

Senatorul social-democrat Ilie Sârbu a declarat marți, într-o conferință de presă la Arad, că PSD va rămâne la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale.

'Indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale, PSD va rămâne la guvernare, pentru că este greu de schimbat o asemenea majoritate parlamentară, solidă. De aceea, cei de dreapta pot să fie liniștiți, că noi guvernăm după programul USL. Nu s-a schimbat nimic în programul de guvernare', a spus liderul de grup al senatorilor PSD.

El a ținut să infirme acuzațiile privind pregătirea de către Guvern a majorării unora dintre taxe și impozite începând de anul viitor. 'Se vorbește mult în ultimele zile că, dacă Victor Ponta va deveni președinte al României, vor fi taxe și impozite în plus. Eu vă spun însă că nu se poate umbla la ceea ce există la ora actuală. Restul sunt interpretări. Dimpotrivă, dacă reducerea TVA la pâine s-a dovedit un succes, anul viitor vrem să o aplicăm și la legume și fructe și chiar și la carne', a afirmat senatorul Ilie Sârbu.

El a arătat că în această perioadă electorală sunt aruncate în piață și unele zvonuri, fiind exagerări și de o parte, și de alta, însă oamenii trebuie să rămână realiști.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, deputatul (de Caraș Severin) Ion Mocioalcă, responsabil de zonă, a declarat că nu crede că va mai fi o surpriză pentru nimeni dacă Victor Ponta va câștiga alegerile și la Arad. 'Rezultatele de la alegerile europarlamentare ne dau speranțe și nu cred că va mai fi nicio surpriză dacă PSD va câștiga alegerile la Arad. Organizația de aici lucrează eficient și sunt foarte curios să numărăm voturile în noiembrie', a spus Ion Mocioalcă.

La conferința de presă desfășurată la sediul PSD Arad s-au mai aflat senatorul PSD Dolj Mihai Fifor, deputatul Dorel Căprar, președintele organizației județene a PSD Arad, precum și deputatul Flavius Măduța, președintele organizației municipale a PSD Arad.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei

4 „Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, …

5 Apă de ploaie / Vaccinul chinezesc Coronavac are eficacitate aproape de zero, după studii. Țările care imunizeaz…