MIZERIA umană, avocat ILEGAL

MIZERIA umană, avocat ILEGAL

Cu forcepsul, în urma insistenţelor jurnaliştilor,  Baroul Bucureşti a recunoscut joi, oficial, printr-o adresă către România Liberă, că Ponta a devenit avocat în baza titlului de doctor. Lucru pe care şi comisarul.ro l-a scris în urmă cu câteva zile.

Baroul București a clarificat în acest fel cea mai importantă necunoscută din ecuația tezei de doctorat a lui Victor Ponta. În documentul oficial, semnat de prodecanul doctor Ion Dragne, Baroul București a confirmat pentru „România liberă“, că premierul a devenit avocat pe -baza titlului de doctor. Pe de altă parte, lucrarea sa de doctorat - “Curtea -Penală Internațională” - pe baza căreia a obţinut titlul academic, a fost demascată drept plagiat de cea mai importantă revistă științifică din lume, „Nature”.

Dezvăluirea a fost confirmată de două comisii independente, dintre care una a Universității București, instituția unde Ponta și-a susținut doctoratul în anul 2003. Altfel spus, Plagiatorul a fost admis în avocatură pe baza unui fals grosolan (mai mult de o treime din lucrarea de doctorat este considerată a fi un plagiat). Iar din postura de avocat a câștigat 380 de mii de euro.

Ponta, o mizerie umană

Faptul că Ponta s-a folosit de un fals pentru a obţine statutul de avocat arată ce mizerie umană a ajuns să conducă acum România. Un om ale cărui studii, în baza cărora s-a cocoţat în spaţiul public în cele mai importante demnităţi, sunt perfect ilegale.

În baza doctoratului, Ponta a predat la o universitate privată, a pledat în instanţă, a câştigat mari sume de bani.

Să mai aducem aminte de statutul său de ofiţer acoperit? Despre care presa din România nu mai suflă un cuvânt? Deşi, la vremea respectivă era procuror şi a pus capacul pe cel mai controversat caz de corupţie la nivel înalt din România de la începutul anilor 90. Documentele sunt fără tăgadă. 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”