A căzut PROPTEAUA, se vinde SARMAUA! Ghiță, EXECUTAT de Fisc!

A căzut PROPTEAUA, se vinde SARMAUA! Ghiță, EXECUTAT de Fisc!

Un număr de 9 apartamente din Ploiești aparținând firmei Asesoft Technologies, înființată de Sebastian Ghiță, vor fi scoase la vânzare de Fisc în contul unor datorii ale RTV, imobilele fiind înscrise, conform informațiilor Profit.ro , ca garanție ipotecară pentru anumite eșalonări la plată ale acestor datorii, nerespectate în totalitate.

Apartamentele, situate în centrul municipiului Ploiești, pe strada Romană, au câte trei și patru camere, în suprafață cuprinsă între 90-139 metri pătrați, și vor fi scoase la vânzare prin licitație la prețuri cuprinse între 379.040 lei exclusiv TVA și 555.250 lei exclusiv TVA.

Suma totală pe care Fiscul speră să o obțină din vânzarea celor 9 apartamente se ridică la 4,1 milioane lei (aproximativ un milion de euro).

Imobilele au fost înscrise ca garanție ipotecară pentru datorii bugetare ale companiei RTV Satellite Net și sunt scoase acum la vânzare, conform informațiilor Profit.ro, pentru nerespectarea unor eșalonări la plată ale acestor datorii. 

În evidența Ministerului Finanțelor, compania RTV Satellite Net figurează cu datorii totale de 8,8 milioane lei, în principal din TVA și impozitul pe venitul din salarii, fiind anunțată începerea procedurii de executare silită.

Firma Asesoft Technologies este administrată de către Vlad Dumitru Iacobescu, prezentat în presă ca fiind fratele lui Alexandru Iacobescu, directorul general al televiziunii de știri România TV, post controlat de Sebastian Ghiță.

Grupul de firme Asesoft a fost înființat de Sebastian Ghiță.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...